Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egészségügyi okokból elkötnek....

Egészségügyi okokból elkötnek.35 éves vagyok 2 gyermekem van, de volt egy problémam, és semmiféle hormonális fogamzásgátló módszert nem használhatok. Csak az elkötés a megoldás. Rossz hatással lesz rám mentálisan?

Figyelt kérdés
Képzelödös pánikrohamos vagyok, tudom kontrollálni, de néha nagyon elkap. Ha elkötnek ez az agyamra lesz még negatívabb hatással? Tapasztalatok? Vélemények? köszi...
2010. febr. 9. 14:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

ez kizárólag attól függ, hogyan éled meg.

ha negatív jelentőséget tulajdonítasz neki, csökkent értékűnek érzed magad, akkor nem sok jóra számíthatsz.

ha azonban felszabadultan, megkönnyebbülten tudod fogadni, akkor semmilyen rossz hatással nem lesz rád.

2010. febr. 9. 14:58
 2/3 anonim ***** válasza:
ha agyilag és lelkileg már úgy érzed hogy semmiképpen nem szeretnél még gyereket, akkor szerintem semmi lelki következménye nem lesz. viszont ha még egy nagyon kicsit reménykedtél egy harmadik babában, akkor biztos kicsit rossz lesz hogy megfosztanak tőle.
2010. febr. 9. 17:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagyon fontos, hogy a párod melletted legyen és támogasson.
2010. febr. 9. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!