Nagyon rossz az emésztésem. Szeretnék mályvateát inni. Hogy igyam, és mikor, hogy hatásos legyen? Nem fog belőlem "kijönni" a fogamzásgátló? (azt este 9kor veszem be)
Félig OFF, mert nem a mályvatea ivásának a módjához szólok hozzá.
Ha rossz az emésztésed, miért nem rostport vagy rosttablettát eszel?
Ha túlságosan le van lassulva, akkor szerintem is inkább elsősorban rostosabban étkezz, mert vlszínű ezzel van inkább a gond.
Plusz jó tanács, hogy délelőtt lehetőleg csak zöldséget egyél, mert az is jól beindít minden szempontból.. Nekem a reggeli éhgyomorra alma ilyen szempontból nagyon bevált.. :)
A mályvateát én sem ismerem, így bocs, hogy ilyen szempontból én is offoltam..
Szia kedves Kérdező!
Az emésztés rendbetételéről nekem van jó tapasztalatom, de azt nem a mályvatea hozta helyre.
Ha nem ragaszkodsz a mályvateához, de a problémádat szeretnéd megoldani, akkor jelezzél és elmondom én mit használok.
Üdv.
Anna
Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek!!!
Kedves Utolsó! Nem ragaszkodom a mályvateához, csak eddig azt az egyetlen tanácsot kaptam! szívesen várom a tanácsodat!
Kedves kérdező!
Ha privátot írsz, szivesen adok konkrét tanácsot, de ha itt a fórumon válaszolnék, azzal megsérteném a szabályzatot.
(első voltam).
A harmadik vagyok előről. Biztosan nincs úgy beállítva a regisztrációd, hogy lehessen neked privát e-mailt is írni.
Nézd meg, biztosan tudsz módosítani rajta.
Én is a rostban gazdag táplálkozást ajánlom, de olyat ami bio, vagy legalábbis kevésbé vegyszeres. Én a rostokat gyógynövényekkel viszem be és tökéletes az emésztésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!