Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » MI lehet az orrommal?

MI lehet az orrommal?

Figyelt kérdés
Kb 1 hete úgy érzem mintha lenne benn valami. A torkom 3-4 napig fájt, a nyálka (bocs, takony) zöldes. És olyan mintha lenne benn valami. Sokszor éreztem (2 napig)mintha a balban lenne, tegnap óta mintha a jobban. Szerintetek van ott valami, vagy száraz a levegő vagy mittom én... :D

2012. dec. 8. 12:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Felső légúti fertőzés lehet. Bioparox vagy egyéb torokfertőtlenítő alkalmazása ajánlott, de érdemes lenne a háziorvost is felkeresni.
2012. dec. 8. 15:03
 2/3 anonim ***** válasza:

fül orr gégészetre menjél el

lehet hogy arcüreg gyulladásod van vagy orrmanduláddal van baj (talán őrsövényferdülés) nekem ilyen dolgot amit írtál a száraz levegő okozott és hogy ne legyen száraz a kályhára egy kis bödögébe tettünk vizet és 2 nap alatt már nem fájt annyira

Minden esetre menj el orvoshoz

2012. dec. 8. 15:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam hogy párologtatok vizet. Köszi mindenkinek hétfőn elmegyek dokihoz.
2012. dec. 8. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!