Mi a gond az orrommal?
Figyelt kérdés
15/f vagyok , 2 hete kb. náthás voltam és nem tudtam aludni , hiába fújtam ki az orromat . Nasivin orrcsöppeket használtam , hogy tudjak lélegezni . Most azonban nem vagyok náthás , de mégis mindig be van dugulva az orrom . Cseppek nélkül nem is tudok aludni . Régen is volt ilyen , kb. már olyan 3-4-szer , de akkor használt a szokásos módszer , de most azonban nem . Ez szokott segíteni : felforralok egy lábos vizet , bele sót +PINOSOL csöppet (5-6-ot) [link] , törölközőt a fejemre , odahajolok a lábos fölé és beszívom az orromon a gőzt . De ez most nem segít . Régen az első gőzölés után kitisztult az orrom másnapra , de most már vagy 3x gőzölök és semmi , ugyan úgy bedugul . Mit ajánlotok , mi a teendő ?? Csak értelmes válaszokat légyszíves !2012. jún. 27. 17:31
1/1 anonim válasza:
Pollenallergiád van. Vegyél vény nélküli allergiagyógyszert. Ha az sem segít, akkor tüdőgondozóban csinálnak tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!