Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lessz valami gond?

Lessz valami gond?

Figyelt kérdés
Elkezdtem szedni fogamzásgátló tabit,a menzesz elsõ estéjétõl,most vagyok a 11-ik napnál de bocsi még eggy tiszta napom nem volt.Valami barnás szinü dolog összekeni a tangám,nagyon kellemetlen.Abba hagyom mert igy szeretkezni nem lehet,a párom imád nyalakodni,de igy nem lehet.Most ha leállok akkor tiszta leszek végre?Nem tudtam,hogy ez evvel jár,azaz hogy ennyi napon keresztûl.36N.Köszönöm a válaszaitokat.
2012. jún. 4. 17:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha most abbahagyod bezavarsz az egészben. Első hónapban még teljesen normális a barnázás.
2012. jún. 4. 17:55
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm igen sejtem de valahogy bután hangzik tudom,már hiányzik a szex csak vagy három napig lennék tiszta....igy nem kóser,ha tudom neki sem fogok.De ugye késõbánat.
2012. jún. 4. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!