Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet valami baj az orrommal?

Lehet valami baj az orrommal?

Figyelt kérdés
Az orrom inkább előre néz,és nem horgas,hanem...úgy befele ívelt.:) Olyan csúzdaszerű,de a közepén van egy bütyök-púp.Anya szerint azért ilyen,mert kiskoromban sokat búvárkodtam úszószemüvegbe,ami befolyásolhatta hogy milyen legyen az orrom.Lehet ilyen?Eltörhet úgy egy orr,hogy nem tudunk róla és nem fáj? Ja és mostanában meg folyton lüktet ez a bütyök,mintha le akarna esni,egyre gyakrabban,mintha szívritmusra dobogna,és eléggé zavar.Ugye nincs semmi baja?És ilyen lüktetésféléket hogyan lehetne már végre leállítani???
2010. febr. 5. 14:17
 1/3 anonim ***** válasza:

az azért olyan csontos, mert olyan és kész:D

nekemis olyan, pedig nem búvárkodtam kiskoromban. és millióegy embernek olyan. idősebb korban azt a csontot megszokta műttetni az akinek nem tetszik. összetörik és kiegyenesítik. neked az nem tört el, hanem olyan és kész. nemte vagy az egyetlen.

az meg h lüktet...hát sztem ezt bebeszéled magadnak, túl sokat foglalkozol az orroddal, sztem kattanj l a témáról, nincsen neked semmi bajod :d

2010. febr. 5. 14:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Ok,kül nem foglalkozok vele semmit,csak mostanában tényleg zavar,hogy érzem ezt a lüktetést,és nem beszélem be magamnak.
2010. febr. 5. 14:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem a lábam szokott lüktetni,meg a szemem és a fülem is.Nem tudom,de szerintem ez normális.Bár néha tényleg zavaró!
2010. febr. 5. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!