Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez orrpolip lenne? Valami...

Ez orrpolip lenne? Valami nincs rendben az orrommal.

Figyelt kérdés

Amióta az eszemet tudom, nehezen kapok az orromon levegőt.Éjszaka emiatt nyitott szájjal alszok.

Sokszor meg is kérdezik, hogy meg vagyok fázva, mert orrból beszélek?

Volt már arc-homlok- és arcüreggyulladásom is az elmúlt években. Gyanúm szerint ebből is kialakulhatott.

Vagy lehet ehhez köze annak, hogy gyerekkoromban a nevelőapám többször megvert úgy, hogy orrba is vágott, s vérzett?

2012. szept. 23. 20:32
 1/4 anonim válasza:
Hasonló problémával küzdök. Kiskoromba kétszer kivették az orrmandulámat, felnőtt koromra közölték hogy orrsövény ferdülés. Sosem engedtem megműteni :) Bár mostanába éjszaka szinte már egyáltalán nem kapok levegőt az orromon ha fekszek, ülve semmi probléma...de én már így maradok.
2012. szept. 24. 18:12
 2/4 A kérdező kommentje:

S nem félsz, hogy rosszabb lesz?

Munkatársam feleségét meg is műtötték, mert 1 idő után elvesztette a szaglását és az ízlelését.

2012. szept. 26. 18:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet polip is, de lehet orrkagylótúltengés. Mindenképp menj el fül-orr gégészhez. Egy finom kábelt felvezetnek az orrodba, és meg tudják nézni.

Lehet elmozdult egy csont a veréskor, és rosszul forrt vissza, egy kis rutinműtéttel manapság mindent megoldanak ami ilyen probléma.

2012. szept. 28. 11:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez többféle dolog is lehet. Orvos tudná kideríteni. Lehet orrsövényferdülés, orrpolip, orrmandula.
2012. szept. 28. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!