Miert van az hogy a beteg embereket masok kinevetik/lenezik?
Nagyon sajnálom, hogy ilyen emberekkel találkozol, de sajnos nem nehéz belebotlani egyre több bunkóba!
Az az igazság, hogy nem tudják, mekkora érték is az egészség, és nem gondolnak bele, hogy bármikor bárkivel történhet baj. De amíg semmi bajuk, addig eszükbe sem jut. És az a tapasztalatom (tisztelet a kivételnek), hogy egyre jobban nem törődnek az emberek a másikkal, és a gyerekeik is ezt látják, ezek után már miért is gondolnánk, hogy jó irányba változik a helyzet?!
Ha lehet próbálj meg nem tudomást venni róluk, bár lehet, hogy lehetetlent írok, de én hiszem, hogy te sokkal értékesebb vagy bárkinél, mert teljesen más szemszögből nézed az életet.
Sok boldogságot kívánok.
én is kíváncsi lennék a betegségedre, de sztem nyugodtan megírhatod itt is úgyis anonim az oldal és senki nem tudja meg....
vagy ennyiszer leírod inkább?:S
Sajnos a mai világban ha már van 1 pattanásod az már égő. Nem mondom hogy ne foglalkozz vele mert az ilyet nem lehet csak úgy nem észrevenni. Van egy ismerősöm, ő is beteg, mőltkor mentem vele az utcán 3 kb 18-19 éves srác mutogatott rá meg röhögtek rajta, odamentem hozzájuk megkérdeztem mi a problémájuk, na azóta rá se mernek nézni:-)
És ne aggódj, attól még hogy beteg vagy még van olyan aki szeret. Nem a külső számít hidd el, hiába valaki szép meg egészséges, ha egy bunkó paraszt.
Szia!
Nekem van hasonló tapasztalatom. Ha gondolod nekem is írhatsz privit.
Wilson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!