Miert van az hogy a beteg embereket masok kinevetik/lenezik?
Biztos nagyon rossz lehet neked. Az emberek bunkók. Nem képesek arra, hogy együtt érezzenek másokkal. Persze ha ők lennének ilyen helyzetben nekik is rosszul esne ha kinevetnék őket. Csak ebbe nem tudnak bele gondolni. Persze azért vannak kivételek. Én például sosem nevetek ki egyetlen beteg embert sem, és ha a környezetemben kinevetik az illetőt, vagy utánozzák rögtön rászólok. Mindenkiben lehet hibát találni és mindenkit ki lehetne nevetni valamiért. De sajnos a mai fiatalok tényleg ilyenek. Sőt némelyik felnőtt is.
16/l
Én is beteg vagyok (pikkelysömör) és nem vagyok hajlandó nyáron beöltözni, hihetetlen miket tapasztalok! Kiröhögnek, mutogatnak rám, az elhúzódást már megszoktam, bár gondolhatnák, hogy ha fertőző lenne akkor nem mennék közösségbe.
Buták, akik ezt teszik (nekem ráadásul nem csak fiatalok csinálták) és nem kívánom, de lesznek egyszer ők is betegek!
Kitartás, még élnek normális emberek!
20/L
Ne haragudj,hogy ezt írom,d azért néha nkünk is nehéz,normálisaknak.
Ha lmegy mellettem egy beteg ember,nem tudom merre nézzek.Ha elfordulok akkor mivan,ha azt gondolja,hogy bunkó vagyok,és hogy lenézem,vagy hogy engem zavar a jelenléte.Ha ránézek és mosolygok azt hiszi,hogy megbámulom.Ha csak elnézek mellette,akkor szintén bunkónak néz,és azt hiszi,hogy ráse merek nézni.
Sajnálom őket,de ha látom,hogy velem szembe jön egy beteg ember,átmegyek a másik oldalra,hogy ne kerüljek ebbe a kellemetlen helyzetbe,és hogy őt se "bántsam".
A gúnyolódókat sosem érdtettem,mivan ha velük történt volna egy baleset,és mozgássérültek lenének,de ebbe ők félnek belegondolni.Egy kicsit értsd meg őket is/minket is,nem mindn nap megy el mellettünk egy beteg ember,ilyenkor kicsit mi is kellmetlen helyzetbe kerülünk,és valamit kezdenünk kell magunkkal.Mint amikor egy helyes srác megy el mellettem,elkezdm nyomkodni a telefonom,vagy bas.ztatni a hajam vagy a ruhám vagy az ékszerim :))
14L
14L vagyok..normálisat ugy értem hogy nem gunyolódó bunkó emberek hanem normális,aki nem nézi le másikat..
e betűim hiányáért bocsi..nem mindig működik :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!