Miert van az hogy a beteg embereket masok kinevetik/lenezik?
Nem lehet, hogy csak üldözési mániád van? Most viccen kívűl. Lehet, hogy csak beképzeled a dolgot. Senki se lehet olyan vadparaszt, hogy kinevet egy beteg embert. Én ilyen még soha életemben nem láttam, csak egyszer egy kicsi gyerektől, de náluk azért más a helyzet. Őt felvilágosítottam a helyzetről és azóta ő se csinálja.
Mindenesetre ha igaz amit mondasz, akkor felháborítónak találom, hogy van ilyen ember. Szégyelje magát!
Vagy rosszindulatúak, vagy buták, akik nem tudják megbecsülni a saját egészségüket.
Oh, tudom, hogy nagyon nehéz, de egyáltalán ne törődj velük, Te éppen olyan értékes ember vagy, mint egy makkegészséges!
Hidd el, akik számodra fontosak, elfogadnak olyannak, amilyen vagy, a bensőnk adja emberségünket :)
Tudod nagyon sok K*cs*g,bunkó ember van a világon.Ne foglalkozz velük.A barátom nagybátyja fogyatékos,és öt is mindíg kinevetik, utánozzák.Eszméletlen idegesítöek az ilyen emberek,nem veszik észre magukat,hisz még ök is lehetnek ilyenek.Szegénynek mindíg mondom hogy ne nézzen arra (amerre a fiatalok vannak)mert nem veszi észre hogy öt csúfolják.Ö olyan mint egy gyerek.A legrosszabb az hogy vannak rokonaik is (1páran)akik emiatt nem foglalkoznak velük mert fogyatékos.Az én kis keresztfiam meg ugy szereti!És még sorolhatnék egy csomó mindent!
ÉS TÉNYLEG NE FOGLALKOZZ VELÜK!!!!Amúgy az ilyen embereket szét tudnám verni,akik csúfolják a másikat.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!