Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Én bírom a piát?

Én bírom a piát?

Figyelt kérdés

A múltkor megittam 0.5 l whiskeyt, de elég csúnyán berúgtam tőle. Nem tudom,hogy ez normális vagy csak nem bírom.

19/L

2013. febr. 18. 22:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát nemtom..Én egyszer csúnyán berúgtam fél litertől csak vodkától. Azt mondtam akkor hogy bírom a piát. Szóval szerintem bírod te is csak ez már sok.
2013. febr. 18. 22:48
 2/3 dieta ***** válasza:
Megnyugodhatsz aki ennyitől nem dől ki az már alkoholista.
2013. febr. 18. 22:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Én két sörtől már másnapos vagyok háromtól már részeg.. És nem azon gondolkodom, hogy ez normális-e, hanem, hogy ha ezzel tisztában vagyok egyáltalán miért van olyan, hogy mégis megiszom ennyit időnként.. Már nem sokszor mondjuk pont ezért.. Szerintem te is inkább figyelj oda, hogy ne igyál annyit, hogy csúnyán berúgj.. Hidd el egy pia szagú részeg csajban semmi nőies nincs..
2013. febr. 18. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!