Milyen hatással van a rivotril?
szokat tikerésre kaptam ebere szem és remeg jobb odal
én nem rég kaptam rivotril
Mekkora hülyeségeket olvasok itt te Jó Ég! Persze egy szemtől kórházba..Max ha töményt ivott NEM 1szemre.
Egyébként elsősorban szorongás/görcsoldó, és nyugtató. Micsoda híreket adnak itt egyesek. Én 2001 óta szedem és biztan állíthatom, az előírt normál mennyiségtóől sose voltam "zombi"!:)
Én sem vagyok gyógyszerpárti, azt mondom hogy tényleg ne rendszeresen, inkább csak akkor, ha kell. DE!
#25: Egy szemtől tutira nem lesz ilyen rosszul senki, kivéve ha van valami más betegsége vagy allergiás roham tört rá. Azért annyira nem erős a Rivotril hogy ott helyben öntudatlan legyen vagy hasonló. Kivéve ha az általam leírt két dolog valamelyike vagy akár egyszerre mindkettő fennáll.
#31: Te nem gondolod, hogy a 6 szem egy kicsit sok, főleg egyszerre? Örülj neki, hogy egyáltalán felébredtél. Ha lenne valami más betegséged ami üti a gyógyszert, lehet hogy nem úsztad volna meg ennyivel.
Nem szedek ilyen gyógyszereket (én most gyógynövényeseket akarok kipróbálni), de azt tanácsolom mindenkinek, hogy próbálja ki, hogy nem szedi huzamosabb ideig, csak alkalomadtán vagy esetleg más gyógyszerrel felváltva. Mindenképp menjetek el autogén tréningre vagy bármilyen terápiára mellé, sokat segíthet. Én azt vallom, hogy a gyógyszer önmagában kevés. Ez nem egy vakbélgyulladás. Persze van az az állapot is, amikor akár életed végéig ajánlott szedni rendszeresen, de szerintem ez sokkal kevesebb embernél lenne indokolt, mint ahányan függők lesznek.
És ami még nagyon fontos, RÖGTÖN szóljatok orvosnak ha valami nem oké. Ne állítgassátok magatok az adagot, ne a netes praktikákat vessétek be ilyenkor, ne próbáljátok tuningolni a gyógyszert! Ha úgy érzitek hogy már nem hat vagy rosszabb, azonnal orvos! Mindent összevetve azért nem egy szem cukorkáról vagy C vitaminról van szó, ezt észben kell tartani. Keressétek meg azt, aki meghallgatja a panaszaitokat és komolyan veszi. Erre ne legyetek lusták. Ha kell, járjatok szakemberhez hetente, havonta.
Érdekes én kb 10 évig szedtem rivotrilt, igaz nem rendszeresen,de kisebb nagyobb kihagyásokkal, kb minden másnap.
Utána egyik napról a másikra abbahagytam és nem is hiányzik.Már 1 éve nem szedem. Igaz helyette el kezdtem szedni a frontint, de ezt is minden másnap egy felet, ezt is csak este lefekvés előtt,hogy tudjak aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!