Óvakodjatok a Rivotriltól! Én 14 éve szedem és tegnap tudzam meg, hogy ez gyakorlatilag drog. Még nem tudom,hogy fogok leszokni róla, de mindenképpen meg kell tennem. Nálam minden negatív hatás előjött, pedig még el sem kezdtem a leszokást. Bambulás,ingerlékenység.dühroham, emlékezetkiesés,álmosság,bizonytalan járás,szédülés,ájulás.És milesz,ha az elvonási tüneteim is majd jelentkezni gognak? Bele se merek gondolni!
Ki tud ajánlani egy jó addiktológust? Nagyon megköszönném!
Ibolya
2012. nov. 10. 07:48
63/92 anonim válasza:
Az adagokat fokozatosan csökkentve, hetes periódusokban célszerű abbahagyni. Előbb fél szem, aztán negyed, aztán a negyed fele. Ha betartod a fokozatosságot, egyedül is le tudod tenni.
2012. nov. 10. 13:51
64/92 anonim válasza:
Az a gond, hogy a gyógyszergyárak már kiszorították a pszichiátriát és az ún. "orvosok" minden szarra erős egészségkárosító gyógyszereket írnak fel, ami nem meggyógyítja az embert, hanem még betegebbé teszi. A rivotril speciel agyatlan engedelmes zombikat gyárt, ezért is orvosilag támogatott drog. ( ha lenne valami pozitív hatása az egyén szempontjából, akkor már rég betiltották volna).
nyugodt természetű ismerősöm tegnap bevett 6db 0,25 mg-os rivotrilt baráti társaságban. körübelül rá 15-20 percre olyan ideges lett, hogy megverte a barátnőjét és mindenkivel leállt kiabálni, akit meglátott. ma egész nap csak alszik...
2013. febr. 7. 20:05
67/92 anonim válasza:
Utolsó, gondolom ott azért alkohol is játszott.
2013. febr. 7. 20:11
68/92 anonim válasza:
Miről beszélsz? 0.25 rivó nincs is csak 0.5-ös és 2mg-os,,ne beszélj már össze-vissza ha nem értessz hozzá.
2013. ápr. 2. 13:00
69/92 anonim válasza:
Én már 2001 óta szedem a 2mg-s rivót szorongásoldásra.
Kis mennyiségben kiválló gyógyszer,nagy mennyiségben már erősen viselkedésbefolyásoló hatása van.Sok mást is próbáltam, de CSAK a clonazepam(rivo) vált be.
Egyszer kipróbáltam hogy 2hétig nem szedtem és ISZONYATOS elvonási tűneteim voltak. Vissza is áltam rá,mert főleg szociális-fóbiára és szorongásra ez a legjobb gyógyszer!
2013. ápr. 24. 14:02
70/92 anonim válasza:
A Rivotrilról - mint látom - nagyon megoszlanak a vélemények. Nekem nagyon jó volt, talán az összes szorongásoldó közül a leghatásosabb. Másik orvoshoz kerültem, aki a Frontint adja. Nem mondom, hogy egyáltalán nem használ, de meg sem közelíti a Rivotrilt. Mivel az állapotom kb. 15 éve változatlan (szorongásoldóra szorulok), felvetődött az orvosban a Rivotril alkalmazása, de egyből hozzátette, hogy ahhoz hozzá fogok szokni, inkább nem írja fel. Korábban hosszú évekig szedtem, majd amikor gyógyszert váltottak, nem voltak elvonási tüneteim. Szívesen venném, ha újból szedhetném, sokkal jobban éreztem magamat tőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!