Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen hatással van a rivotril?

Milyen hatással van a rivotril?

Figyelt kérdés
2008. jún. 3. 00:29
 71/92 anonim válasza:
33%
2 mg-os valóban energiaitallal a legjobb. Nincs is kellemesebb érzés, mint mikor nyáron a családommal kifekszek a strandon a medence széléhez, aztán belökök 4-5 szem Rivót. Tavaly még a személyzet is belémkötött, úgy kellett lefogni, miután lefejeltem az úszómestert, de akkor is nekem volt igazam.
2013. jún. 24. 21:46
 72/92 anonim ***** válasza:
21%

Én 8 tablettát vettem be majd erre ittam majdnem kihánytam, de atomjóóó érzés volt ! Kajak nem bírtam mennyi, de igenjóóóó *.*

17L

2013. jún. 29. 12:23
 73/92 laci911 válasza:

Csàó !

Nekem is adtak ilyet , persze nem orvos , hanem ismerős ő azt mondta , hogy , ettől jól fogod magad érezni .

Nos jól is voltam mikor elsőnek ki probàltam , de utànna tompultsàg , màsik városba ébredni a buszon ....volt mikor alkohollal és energia itallal probàltam , az teljesen ki merített 10 óra alvàs után is rossz felkelés .

5 szemtől ami csak 0,5 ős volt zavarodotsàgot okozott .

Most màr értem miért volt tőle rossz közérzetem , és az esti làb görcs ...ami fel keltem .

Pàr napja az egyik újjal el kezdett finoman remélni .ami szerintem azért lehet mert túl sokat használtam , 2 hónap alatt 30 , vagy talàn több szemet .

Hazamegyek és ki dobom .

Okosan az ilyenekkel lehet màs is ilyet tud csinàlni .

Próbàlom most cigivel kompenzàlni ami esetleg tud konpenzàlni .

Inkàbb ha lelki eredet a probléma akkor kapnabisz az nővényi eredetű és azt is néha az ilyeneket nem okozott .

2013. júl. 27. 18:55
 74/92 kirke válasza:
27%
tudna nekem valaki ajánlani, akár privát üzenetben, olyan nyugtatót, amitől tuti nem ébredek fel többet? lelki fröccsre nincs szükségem, köszönöm, csak biztos tippre (gyógyszernév és adag)
2013. szept. 6. 01:51
 75/92 anonim válasza:
74-es. Mi a probléma? Segíthetek valamit? Fiú vagy vagy lány? Tali?
2013. okt. 13. 20:51
 76/92 anonim ***** válasza:

Tudtátok, hogy már szigorúan elkérik a Rivó receptek kiváltásakor a személyi igazolványt?

Ez is a komolyságát jellemzi.

2013. okt. 14. 15:24
 77/92 anonim válasza:
Miért kérik el a személyit? Nekem szakítás után adott egy kolleganőm rivot, akkor azt sem tudtam mi az, de halál nyugodt voltam tőle. előtte próbáltam a xanaxot egyszer, amitől rosszul lettem, ezért, mivel totál padlón voltam- elmentem dokihoz és rivot kértem és szó nélkül felírta a 0,5-öst, reggel + este fél :S mivel utánaolvastam és nem tetszik, amit láttam, összevissza szedem a paroxattal, nem tudom mit tegyek, nem tudok reggelente felkelni tőle,viszont másképp az alvás sem megy :S mostanában inkább paroxat + pia, legalább fel tudok kelni reggel. 4 hónapja tart ez az egész és vhogy semmi javulást nem tapasztaltam, pedig aktívan elkezdtem sportolni is. és mindjárt vizsgaidőszak :S a tanulást meg a teljesítőképességet szerintetek befolyásolja????
2013. okt. 19. 21:02
 78/92 anonim ***** válasza:
Hmm, épp azon gondolkodtam, hogy dobhatnám fel a ma estét, amikor megláttam anya gyógyszerei között a Rivotrilt. Azt tudtam róla, hogy szorongásoldó, de gondoltam azért utánanézek az interneten. Nos, hogy végigolvastam a topicot inkább nem próbálom ki csak úgy. :D
2013. nov. 28. 14:37
 79/92 balázskaa válasza:
54%
Az a lényeg tesó,hogy vagy innod kell rá vagy piálás után bekapod.Teljesen másvilágba érzed majd magad hehe kúszni,csúszni fogsz igen nagy stíl.Van csepp formátumban na azzal kevesebb hatás érhető csak el,kell pár gramm THC hozzá,hogy korrekt legyen a dolog,de a tabletta nem rossz,sőt! ui: Ha nincs recepted az se baj,még olcsóbban hozzá juthatsz másoktól hehe
2014. jan. 17. 00:01
 80/92 anonim ***** válasza:

Én rivotrilt és stimulotont szedek. Előtte rivotrilt és rexetint szedtem, de elkezdtem bepisilni, îgy gyógyszert váltottak; elkezdtem szedni, de borzasztó hangulat ingadozásaim voltak. Pont vizsgaidőszakom volt, a tanulás ki volt zárva; így titokban elhagytam a gyógyszereket. Sokkal jobban lettem. Eleinte a vizsgaodőszak végéig terveztem, de olyan jól éreztem nagam, hogy "örökre elhagytam. Utolsó vizsgám előtti napokban nahyon rosszul voltam. Nem tudtam állni, úgy szédültem, nehezen lélegeztem, zsibbadtam, vizsga napján pedig negörcsölt a vesém. Bevettem a gyógyszereket és sokkal jobban lettem fizikailag. Azóta, ha későn veszem be a reggeli adagot vagy az estit, nehezen légzek.

Mivel, amire felírták, nem csökkent, megemelték a stimuloton adagot.

Őszintén szólva én nem hiszek az ilyen hokusz-pókuszokba, hogy ilyen tea, olyan torna, lélek tisztítás, stb; ha beteg vagyok is, elmegyek dokihoz és szedem a gyógyszert úgy, ahogy felírta.

Az első 3 hét szörnyű volt; sokkal érzékenyebb lettem, rengeteg pánik rohamom volt és fél óránként sírtam.

Hónapok után; a stimuloton okozott emlékezetkiesést, ami 1 hétig tartott. Könnyebben elfáradok, ok nélkül érzek haragot mások iránt és néha elönt a pánik; de nem tudom miért.

A gyógyszer szedésének kezdeténél napi másfél karton cigit szívtam; ezt sikerült lecsökkentenem.

Gyógyszerek okoztak alvászavart vagy rémálmokat, hallucinációt, myöszörögtem és csikorgattam a fogaim alvás közben.

Ez nem állapot, ezért rendszeresen járok pazichológushot, hogy végre letehessem a gyógyszerelet.

2014. márc. 5. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!