Milyen hatással van a rivotril?
Én 8 tablettát vettem be majd erre ittam majdnem kihánytam, de atomjóóó érzés volt ! Kajak nem bírtam mennyi, de igenjóóóó *.*
17L
Csàó !
Nekem is adtak ilyet , persze nem orvos , hanem ismerős ő azt mondta , hogy , ettől jól fogod magad érezni .
Nos jól is voltam mikor elsőnek ki probàltam , de utànna tompultsàg , màsik városba ébredni a buszon ....volt mikor alkohollal és energia itallal probàltam , az teljesen ki merített 10 óra alvàs után is rossz felkelés .
5 szemtől ami csak 0,5 ős volt zavarodotsàgot okozott .
Most màr értem miért volt tőle rossz közérzetem , és az esti làb görcs ...ami fel keltem .
Pàr napja az egyik újjal el kezdett finoman remélni .ami szerintem azért lehet mert túl sokat használtam , 2 hónap alatt 30 , vagy talàn több szemet .
Hazamegyek és ki dobom .
Okosan az ilyenekkel lehet màs is ilyet tud csinàlni .
Próbàlom most cigivel kompenzàlni ami esetleg tud konpenzàlni .
Inkàbb ha lelki eredet a probléma akkor kapnabisz az nővényi eredetű és azt is néha az ilyeneket nem okozott .
Tudtátok, hogy már szigorúan elkérik a Rivó receptek kiváltásakor a személyi igazolványt?
Ez is a komolyságát jellemzi.
Én rivotrilt és stimulotont szedek. Előtte rivotrilt és rexetint szedtem, de elkezdtem bepisilni, îgy gyógyszert váltottak; elkezdtem szedni, de borzasztó hangulat ingadozásaim voltak. Pont vizsgaidőszakom volt, a tanulás ki volt zárva; így titokban elhagytam a gyógyszereket. Sokkal jobban lettem. Eleinte a vizsgaodőszak végéig terveztem, de olyan jól éreztem nagam, hogy "örökre elhagytam. Utolsó vizsgám előtti napokban nahyon rosszul voltam. Nem tudtam állni, úgy szédültem, nehezen lélegeztem, zsibbadtam, vizsga napján pedig negörcsölt a vesém. Bevettem a gyógyszereket és sokkal jobban lettem fizikailag. Azóta, ha későn veszem be a reggeli adagot vagy az estit, nehezen légzek.
Mivel, amire felírták, nem csökkent, megemelték a stimuloton adagot.
Őszintén szólva én nem hiszek az ilyen hokusz-pókuszokba, hogy ilyen tea, olyan torna, lélek tisztítás, stb; ha beteg vagyok is, elmegyek dokihoz és szedem a gyógyszert úgy, ahogy felírta.
Az első 3 hét szörnyű volt; sokkal érzékenyebb lettem, rengeteg pánik rohamom volt és fél óránként sírtam.
Hónapok után; a stimuloton okozott emlékezetkiesést, ami 1 hétig tartott. Könnyebben elfáradok, ok nélkül érzek haragot mások iránt és néha elönt a pánik; de nem tudom miért.
A gyógyszer szedésének kezdeténél napi másfél karton cigit szívtam; ezt sikerült lecsökkentenem.
Gyógyszerek okoztak alvászavart vagy rémálmokat, hallucinációt, myöszörögtem és csikorgattam a fogaim alvás közben.
Ez nem állapot, ezért rendszeresen járok pazichológushot, hogy végre letehessem a gyógyszerelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!