Milyen hatással van a rivotril?
Sziasztok!
Én is hasonló cipőben járok mint itt sokan mások!
Én is kipróbáltam már több gyógyszert!
És tényleg ha szükség van rá kell szedni, mert ha nem akkor abba betegszel bele, a stressz, a pánikbetegség nem játék, és egyébként sem lehet így élni!
Szóval nekem ami a legjobban használt az a Cipralex antidepresszáns (ezek hatnak a szerotonin szintre, és nem a nyugtatók), igaz ez nem hat olyan gyorsan, kell neki 2-4hónap mire kialakul a hatása. Addig viszont érdemes szedni Xanaxot, Rivotrilt, amik később elhagyhatóak fokozatosan. Nekem még a Betaloc-ot is sikerült elhagynom (antidepresszáns mellett) amit 15 évig szedetett velem a belgyógyász annak ellenére, hogy semmi kóros eltérés nem volt kimutatható a szívemben, egyébként szívritmus zavar miatt szedtem. Valószínű nem is kellett volna szívgyógyszert szednem, mert ez is lehet lelki eredetű probléma, amit az nem kezel, sőt még növeli a pánikot is!
Fél évig szedtem a Cipralexet, teljesen rendbejöttem, lett munkám, stb... és simán meg tudtam tőle szabadulni persze fokozatosan. Ennek kb. 2 éve.
Azt nem mondom, hogy meggyógyított mert mostanában gondolkodok még egy kúráról, de akkor amikor szedtem sokszor olyan boldogság érzéseim voltak, hogy nevettem csak úgy magamban, szerettem az életet, jól éreztem magam, és végül körülöttem élőknek is könnyebb lett mellettem.
:( az orvosnak ha mondom h irjon fel frontin ir fel..
ha pl rivotrilt mondanék neki akk is irna szerintetek?
akkor meg fogom :P
köszi a választ ;)
MINDENKINEK, akinek eszebe jut, csak ugy Rivotrilt szedni, azonnal tegyen le rola! Ha megengeditek, elmeselem a sztorimat : 27 eves vok. En panikbeteg es mely depresszios voltam, ongyilkossag, meg minden ami kell. Azelott is szedtem nyugtatokat, antidepresszansokat, mindenfelet szedettek velem, amig be nem fektettek, mert mar frontin, xanax stb csak c-vitaminnak szamitottak. A korhazban raallitottak a rivotrilra. 1,5 mg - ot adtak a tobbi bogyo melle. 2 honapig voltam a korhazban. Kijottem, egy darabig elvoltam, aztan megit egyre rosszabbul ereztem mamag. Szokasos durva panikrohamok, ajulas uton utfelen, nem tudtam enni, aludni, feszult voltam, fajt a fejem. Odaig jutottam, hogy egy szimpla fejfajasra is 2 mg-osat vettem be, elalvashoz 2 db 2 mg-osat, + altato. A lenyeg, napi 8 mg-ot szedtem, ugy voltam jol. Durvan fuggove tett! Bizonyos mertekig, ha az orvos felirja, CSAK AZ ELOIRT MENNYISEGET szabad bevenni ! En 1 eve probalok leszokni, nagyon kemeny napokat elek at, drogfuggo lettem - ahogy a pszichiaterem mondta ( es sajnos igaza van ), aki vissza is akart fektetni rehabilitaciora. Es higyjetek el nekem, nem egy vidam dolog 2 honap de meg 1 het sem a pszichiatrian !!!!!
Most lecsokkentettem 4 mg ra. Tehat reggel 1 szem, este 1 a2 mg-bol. Es keves!!!!! DE kemeny akarok lenni, es le akarok szokni ! 1, mg/nap a cel. Nem akarom kinyirni magam, pedig ez a szer meg is olhet !!!! Van akire pl. ugy hat, hogy felerositi (mint sok mas hasonlo gyogyszer) az onkarosito hajlamokat... akar ongyilkossagi szandekot.
Ezt mind mind (sajnos) tapasztalatbol mondom ! NE SZEDJETEK RIVOTRILT, ha esetleg valamilyen modon hozzajuttok!!!! En kemenyen kuzdok, Nektek ne kelljen, es persze a korulottetek levokre is gondoljatok, mikor ratok neznek esetleg bezabalva, nem tudsz a vilagodrol, azt sem tudod merre vagy arccal, ami persze jo neked, de gondolj arra, kivulrol milyen a szeretteidnek...
En nem akarok drogos lenni, pedig aztan most is be birnek venni parat... de inkabb probalom lefoglalni magam.
Ne haragudjatok, h ilyen hosszu voltam, de joszandekkal rtam ezeket.
1:Akár milyen eszement a doki Senkinek NEM ír fel nyugtatót ok nélkül ha ír azt biztos okkal teszi !
2:Furi , hogy rivo val szoktatták le ugyanis a heroinosokat metadon - nal szoktatják le írd be a google ba , hogy metadon s megtalálod ...
3:Nem hallottam még eddig , hogy a drogosok miadt rossz híre lenne a nyugtatóknak
4:Egy valami azonba biztos MINDENKIBŐL más más hatást hoz , ha xy személy már egy jó ideje szedi még szép , hogy hozzá szokik
u.i : Legyetek Jók . Vigyázzatok Magatokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!