Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen hatással van a rivotril?

Milyen hatással van a rivotril?

Figyelt kérdés
2008. jún. 3. 00:29
 11/92 anonim ***** válasza:
63%
Rám egy féldoboz olyan hatással volt, hogy 4 napig aludtam, majd állítólag saját lábon elmentem a kórházba, ahol az urológiára raktak. Kiszáradtam és valami bajom lett. Meg mikor csak keveset szedtem, tök agresszív lettem, anyunak is neki estem.
2009. júl. 8. 02:53
 12/92 anonim ***** válasza:
74%

Én rivotril függőket ismerek még akik az orvos által előírt adagról akartak leállni, hát elég durvák voltak...

Menekülésnek jó csak a rivó, mint ahogy itt a rivó-hívők is leírták, nem oldotta meg a bajukat, csak a rossz érzéseket lefojtotta egy kis időre, amíg hat a szer.

2009. júl. 8. 02:57
 13/92 anonim válasza:
82%
Én találkoztam 2 emberrel is akik miután bevették, elbambultak, az egyikre még a szorongás is rájött.
2009. júl. 15. 17:15
 14/92 anonim válasza:
40%

SZIASZTOK!EN MÁR¨3ÉVE SZEDEM A RIVOTRILT MINDEN REGGEL1 NEGYEDET PÁNIK BETEGSÉGRE.AZELOT NAIPI 3SZOR.AZT TUDOM AJÁLANI BROBÁJÁTOK ABBAHAGYNI MERT TÉLEG RÁLEHET SZOKNI MERT MINDJÁRT HAT ÉS MEGNYUKTJA AZ EMBERT DE EZ CSAK ILUZIO.10NAPJA SZEDEM A NEUROPTIM ÉTRENDKIEGÉSZTOT ÉS HALOLAJ KAPSZULÁT AMI VITAMINT ÉS ÁSVÁNYOKAT TARTALMAZ PROBÁJÁTOK TIIS LERECSERÉLNI ERRE A GYOGYSZEREKET.ÉRDEMES

ERRE GYOGYSZERETEKET

2009. júl. 25. 07:50
 15/92 anonim ***** válasza:
74%

Van egy betegségem és annak következményeként lettem gyógyszerfüggő és váltanom kellett egy másikra. Iszonyatosak voltak azok az idők. Nem tudtam rendesen aludni, és akkora kaptam Rivotril-t. Mert nem csak az alvás mennyisége a fontos hanem a minősége is. És emiatt szépen nyugodtan tudtam aludni. Csak esténként szedtem ezért a reggelem nem volt tompa, inkább kialudt és derült.

Utána szépen lassan elmúltak a dolgok és nem szedtem. Még mindig van az üvegcsében. 2 havonként ha olyanom van beveszek egyet - de ez olyan búfelejtő akar lenni , illetve reménykedve, hogy a holnapom szebb lesz, de nem...de azért beveszem. :D

sose voltam rivotril függő és nem is leszek. erősebb vagyok annál.

átmeneti megoldásnak tökéletes.

2010. febr. 3. 22:22
 16/92 anonim válasza:
96%
Én egy évvel ezelőtt kaptam Rivotril, nagyon komoly lelki problémáim kezelésére. Hamarosan segített, de csak annyiban, hogy nem dühödök be olyan gyorsan, de a lalkem fáj, mert gyógyszerrel nem tudok a problémámon változtatni. Ezért hirtelen abba is hagytam, de szinte beledöglöttem az elvonási tünetekbe. Újra szedem, de mivel érzem, hogy felejtek, lelassultam,gyakran vagyok dekoncentrált, hát inkább fokozatosan leszokom róla. Megpróbálok felülkerekedni a problémáimon, mert nincs rá megoldás. Ja! és a vérnyomásom nagyon ingadozik azóta és gyakoriak a görcsök a vádlimban. Egyre nagyon jó! Este beveszem és mint a lőtt medve úgy alszom reggelig. Adelinka
2010. márc. 1. 14:08
 17/92 anonim válasza:
95%
Nyugtató. nekem sokáig kellett szednem, mert orvos írta fel, de nagyon rossz volt. állandóan álmos, fárat voltam tőle. nemtudtam reggelente felkelni és még sorolhatnám. egyébként egyetértek az előttem szólóval, ez egy drog vagyis gyógyszernek nem igaznán mondható. és magadtól csak úgy tényleg ne kezd el szedni csak ha orvos írja fel és nagyon nagy szügséged van rá.
2010. ápr. 20. 20:35
 18/92 anonim válasza:
88%
Én a rivotrilról nem tudok valami jót írni...három napig kellett szednem .és abban a következő egy hétben télleg jól éreztem magam amig hatot a szer.de amint abbahagytam egyre rosszabb lett .én úgy gondolom hogy a problémákat nem ilyen gyógyszerekkel lehet megoldani...mert így nem fogja elfelejteni az ember.vannak más megoldások is pl a neuroptim tabletta ami egyáltalán nem nyugató gyógyszer,hanem igazából vitaminokból van összerakva.ha lehet nyugtatókat ne szedjetek mert télleg nem lesz jobb csak abban a pillanatban.az igazi gyógyuláshoz szerintem időre és barátokra van szükség.
2010. ápr. 24. 11:41
 19/92 anonim ***** válasza:
28%
Vágyom rá, én kipróbálnám......, de örülök, hogy az altatót felírják - ezt a nappali les.arom tablettát nem érdemlem meg.
2010. máj. 2. 04:49
 20/92 anonim válasza:
34%
ku*rva jó szédülök mint a sz*ar 1 kis sör meg energia itallal odab*asz JÓFÉÉLE_D _DDDDDD
2010. jún. 16. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!