Mit kell csinálni a pattanással, ha kinyomni nem szabad?
Figyelt kérdés
Hagyni kell ott, hogy mindenki gyönyörködhessen bennük?2009. aug. 24. 22:14
1/8 anonim válasza:
Én 1 hetes nyomkodás nélkül. Dove szappannal moss le, ha zsíros a bőröd. Valami Ilcsi szárítóval a fehérre ecsetelni. 1 hét után nem lesz súlyosabb.
2/8 anonim válasza:
1 válaszoló: google translator vagy-e? :D
tegyél rá fogkrémet, azt leszárítja. vagy vmi ecsetelőt. én ki szoktam nyomni. sokkal gyorsabban elmúlik, ha kijön belőle a gennyes cucc. :S nem hiszem, hogy jó azt ott hagyni. akárki akármit mond.
3/8 anonim válasza:
Én is mindig kinyomtam, persze csak ésszel. Abból szerintem nem lehet gond, csak ha valaki rosszul csinálja és csak még jobban begyullad. Használj pattanás elleni szereket, kerüld a zsíros krémeket, de ügyelj arra is, hogy ne száradjon ki a bőröd, mert attól rosszabb is lehet! Sok sikert!
4/8 anonim válasza:
Nem mindegyiket érdemes, amelyiknek látsz fehéres valamit közepén azokat érdemes, utána alkohollal bekenni. Én a fogkrémessel nem tapasztaltam semmi különös hatást, azon kívül hogy hűsített.
5/8 anonim válasza:
sztemis nyugodtan kinyomhatod, utána tiszta kézzel, és utána fertőtlenítsd le vmivel, majd kend be.
én úgyszoktam, h bőrradír, kinyomom, fertőtlenít, beken. 2 nap múlva alig láccik. néha egykis kamillás gőzölést is beiktatok, az nagyonjó, mert gyulladáscsökkentő, és 2 mp alatt kilehet nyomni, mert puhítja a bőröd.
2. válaszoló, jóvoltál ezzel a google translater szöveggel :D
6/8 anonim válasza:
pont ma láttam a tv-brn, hogy gőz fölé tartva előbb elmúlik, mert a nagy hőmérséklet megöli a pattanásban lévő bacikat. De én mindig kinyomtam eddig.
7/8 A kérdező kommentje:
Én is ki szoktam nyomni, csak valahol olvastam, hogy elvileg nem lehet.
2009. aug. 25. 16:45
8/8 anonim válasza:
1. válaszoló vagyok! Nyugi, csak én hülyéskedtem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!