Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet tenni egy pattanássa...

Mit lehet tenni egy pattanással, ami a homlokomon van, csak néha jön elő, amikor nyomkodom, de kinyomni nem lehet?

Figyelt kérdés
Hatalmasra felduzzad, ha piszkálom, és elvileg ugye ki kéne durrannia de ezt nem lehet kinyomni. Egyáltalán ez pattanás?
2011. febr. 22. 11:12
 1/3 anonim ***** válasza:

hát én ilyet a tévébe láttam az egyik ismeretterjesztő csatornán, ahol a férfi már 50 év körüli volt és akkor műtötték meg neki a homlokán lévő IZÉ-t. ugyanilyen volt neki is mint amit te leírtál. kérdezd meg a háziorvosodat szerintem :)

L*-*

2011. febr. 22. 11:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha előjön, elmúlik és amikor éppen van akkor egy kis kemény fehér bogyó akkor az grízszem. Ne piszkáld mert begyullad és akkor nagyon kellemetlen. Kozmetikus egy kis tűvel ki tudja szedni de néha akkor is visszajön ha a gyökerét is eltávolították.
2011. febr. 22. 12:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Menj el kozmetikushoz,ő kitisztítja szépen,hogy ne maradjon benne gyulladás.Akkor elmúlik.
2011. febr. 23. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!