Mit csináljak ezzel a sok kis pattanással?
Figyelt kérdés
egyik napról a másikra kijött rajtam.... :( pedig még tegnap tökéletes volt az arcom,egy szem sem volt rajtam,ez általában akkor jön ki amikor menstruálni fogok,és oylanok hogy ki sem lehet nyomni hanem sok kicsi és csak kidudorodik...:( mit tehetnék?? még alapozóval sem tudom eltakarni mert akkor meg a púdertől oylan matt a fejem, vagy valaki elmondaná hogy nézhetek ki természetesen alapozóval együtt?? mert anya mindig mondja hoyg vizesen vagy hogy kell felvinni. de én nem tudom ugy megcsinélni valaki segitene???2011. szept. 29. 17:18
1/4 anonim válasza:
A kis pattanásokra arcradírt és egy tisztító maszkot ajánlanék,a vizes alapozás az amikor a szivacsot bevizezed.Sokkal természetesebb a hatása.
2/4 anonim válasza:
próbáld meg leszárítani őket nem folyékony szappannal. Rendszeresen csináld. Nekem be szokott jönni.
3/4 A kérdező kommentje:
arcradir használ?? mert attól tuána olyan sima az arcom hogy mégjobban kiemeli a sok pattanást :S és akkor hogy vizezzem be?? nem szoktam szivacsot használni hanem csak a kezemmel viszem fel az alapozót.
2011. szept. 29. 18:07
4/4 anonim válasza:
Az arcradír szemcséi megnyitják így ki tud ürülni.A szivacs szebb felvitelt eredményez,bevizezed és kinyomkodod,hogy csak nedves legyen.Az alapozóból sem kell annyi,csak annyi kerül a bőrre ami szükséges így nincs túlalapozva a bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!