Mit csináljak ezzel a pattanással?
Pont az orromon van egy pattanás,vagyis még csak piros,és ha megnyomom,nagyon fáj,de még nem látszik annyira,de attól félek,hogy holnapra már látszani fog,és tényleg nagyon gáz helyen van:(
mit csinálhatnék vele,amitől elmúlik??
tegyél rá 1 sebtapaszt az segít;)
sebtapasz > pattanás
Én nekem is van a nyakamon és inkább tolok rá 1 tapaszt:P
sajna nemhiszem ,hogy lehetne mást tenni vele esetleg bőrradírral kicsit megdörzsölhetnéd hátha könnyebben eltűnik.
Nah most nem vagyok kozmetikus.
Nekem néha megjelennek ilyen óriásragyáim, de tényleg brutál, aztán régen szétvakartam őket és ronda volt, de már van más módszerem.
Letisztítom a fejem.
VISSZANYOMOM - komolyan a dudort - mert ezek az óriásizék nagyon durvák- visszanyomom a fejembe, néhe érezni ilyen kis reccsenést gondolom ahogy másik bőrrétegbe nyomódik a nyomi.
Utána hagyom még 1-2 napot 'érni', néha visszamnyomom és aztán amikor már elég érett a dög akkor megpattintom... és egybe kijön, vagyis a töve/gyökere még kell egy kis nyomás, de ha nem jön ki közel könnyen akkor azt is hagyom, mert nehéz kiműteni mélyről, de amíg nem jön ki az is nem fog begyógyulni.
Visszanyomni érdemes fürdés után, mert olyankor puhább a bőr :)
SOS módszer:
zuhi, felázott bőr, visszanyomni, arctisztítás, antibacis korrektor rá és utána tovább a többi smink, alapozó stb.
Amúgy meg évközben mindig tisztítsd a fejed, néha egy szauna nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!