Segítség! Nagyon sok pattanásom van főleg a homlokomon. Nektek mi vált be eddig, amit meg lehetett venni a drogériákban?
Drogériákban semmi..DE ez igen---> Duac gél(nekem a háziorvos is felirta, 2700 Ft 15g).De nagyon-nagyon jó!3 nap után visszahúzódtak a gyulladásaim! :)
21L
én az Alverde pattanásos, mitesszeres bőrre való termékeit használom és egész rendbe szedte az arcom. viszont sajnos jönnek újabbak elő, de mondjuk csak ha menstruálok.
előző válaszoló!
ez a krém a mitesszereket is eltünteti vagy csak megakadályozza az újak képződését?
Megakadályozza...de én ugy veszem észre az orromban lévő mitesszerek halványodtak, de persze azt majd kozmetikus kitisztítja! Este bekenem és reggelre nem jön ki semmi és ráadásul vissza is húzódtak a gyulladásos részek! :D
21L
rendben, akkor inkább meglátogatom. remélem még ebben az évben kapok időpontot...
köszönöm Duac géles lány a válaszokat! :D
gyógyszertátba lehet venni nekem nagyon bevállt
akneroxid 50 ml/gél
ha angyon durván pattanásos akkor pedig az erősebbik fajtája
aknerixid 100 ml/gél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!