Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segítség! Nagyon sok pattanáso...

Segítség! Nagyon sok pattanásom van főleg a homlokomon. Nektek mi vált be eddig, amit meg lehetett venni a drogériákban?

Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 18:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Drogériákban semmi..DE ez igen---> Duac gél(nekem a háziorvos is felirta, 2700 Ft 15g).De nagyon-nagyon jó!3 nap után visszahúzódtak a gyulladásaim! :)

21L

2011. okt. 10. 18:31
 2/9 anonim ***** válasza:

én az Alverde pattanásos, mitesszeres bőrre való termékeit használom és egész rendbe szedte az arcom. viszont sajnos jönnek újabbak elő, de mondjuk csak ha menstruálok.

előző válaszoló!

ez a krém a mitesszereket is eltünteti vagy csak megakadályozza az újak képződését?

2011. okt. 10. 20:03
 3/9 anonim ***** válasza:

Megakadályozza...de én ugy veszem észre az orromban lévő mitesszerek halványodtak, de persze azt majd kozmetikus kitisztítja! Este bekenem és reggelre nem jön ki semmi és ráadásul vissza is húzódtak a gyulladásos részek! :D

21L

2011. okt. 10. 21:11
 4/9 anonim ***** válasza:
kur va jó akkor. :D szerinted elkezdhetem magamtól használni, tehát nem konzultálok előtte a bőrgyógyásszal? nem vészes az arcom, csak mitesszerek vannak és néha pattanások...
2011. okt. 10. 21:49
 5/9 anonim ***** válasza:
sztem szólj a bőrgyógyászodnak....
2011. okt. 11. 07:57
 6/9 anonim ***** válasza:

rendben, akkor inkább meglátogatom. remélem még ebben az évben kapok időpontot...

köszönöm Duac géles lány a válaszokat! :D

2011. okt. 11. 17:48
 7/9 A kérdező kommentje:
:-D én is köszönöm mindkettőtöknek!
2011. okt. 11. 21:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Drogériában még nem láttam, de patikában van aknesol ecsetelő, 1000 forint és nagyon jó! ^^
2012. jan. 2. 21:46
 9/9 anonim ***** válasza:

gyógyszertátba lehet venni nekem nagyon bevállt

akneroxid 50 ml/gél

ha angyon durván pattanásos akkor pedig az erősebbik fajtája

aknerixid 100 ml/gél

2012. dec. 9. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!