Mit tegyek az olyan pattanással, ami még nem jött ki annyira hogy, ki tudjam nyomni? Szóval nem fehér még a teteje. Jobb megvárni míg "kifeljődik" és kinyomni vagy jobb elkezdeni kezelni valami kencével? Ti miket használtok ilyen esetben? 20/f
Tudod kedves első a pattanások olyanok hogy 1,5-2 nap után maguktól is kisebbek lesznek...Szóval ez a kence semmit nem ér...
Én gyulladáscsökkentő korrektort szoktam rákenni, ez szárítja és kevésbé lesz tőle piros...
Én nem tudom elviselni, ha egy kis pattanás féle kijön rajtam, szóval mielőtt teljesen kifejlődne én már szétszadizom...
Nekem is arctonikok semmit se érnek ilyenre...
Én valahogy nem szeretem azt a módszert, hogy egyből elkezdik kezelni és akkor elmúlik... nekem később mindig "rendes" pattanás lesz belőle és ki kell nyomni. Őszintén szólva elég undorítónak találom a "tartalmát" és szerintem jobb ha kijön, mint ha a bőrömben marad :s de biztos én vagyok furcsa...
Fogkrémet szoktam rárakni, először én is azt hittem butaság, de tényleg jó rá mert utána ki tudom nyomni aztán gond nélkül eltűnik, csak időnként kell fertőtlenítgetni vagy kis arctonikot rátenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!