Mit csináljak, hogy izmos legyek?
Figyelt kérdés
Már kipróbáltam mindent,de az izmom mégis nagyon lassan nől,és nem tudom,hogy mit csináljak,sokan mondták,hogy a táplálkozással van a baj...
Csak azt nem tudom,hogy min kéne változtatni,meg azt is mondták,hogy saját étrendet kell készíteni,de azt se tudom,hogy hogy kell...
Valaki segítene fontos lenne..!!
2012. dec. 22. 15:29
1/3 anonim válasza:
Karra pl. Úgy tudsz erősíteni, hogy 2 darab súlyzót egy kézbe fogsz, és úgy súlyzózol, hogy ne lendületből menjen, hanem az izmodat erőltesd meg, min. Fél óra legyen a súlyzózás.
2/3 anonim válasza:
"Már kipróbáltam mindent"
Felsorolnád mi mindent? Mert azt írod, az étrend kimaradt a mindenből, pedig az úgy már nem minden...
3/3 A kérdező kommentje:
Étrend az mindegy volt nekem...ettem mindenfélét...
14 éves vagyok,van fekpadom,20 kilóval,van egykezesemis meg kétkezesem is..
Az étrend sokat számít.??
2013. márc. 4. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!