Pánikroham. Le lehet győzni?
Tudom h már sok kérdés volt ezzel kapcsolatban. De mégis le lehet küzdeni, vagy megmarad élet végéig ? A lelkem miatt tüneteket produkál a testem. Hogy tegyem rendbe a dolgokat a lelkemben? Egyáltalán, van rá esély, hogy kigyógyitsam a lelkemet? Az nehéz lenne, mivel senkire nem számithatok...senkim nincs, akit érdekelnék...
Gondoltam én, hogy talán egy szeretetteljes párkapcsolat megnyugtatna. Viszont ahhoz meg idő kell, meg sok-sok energia. Úgyhogy, csak én maradtam, akire számithatok. Ti hogy uraljátok a pánikrohamot ?....azt nem szeretném, ha az uralna engem.
És ez tényleg bejön, az a falas dolog ??
Ez a vizuális képzelgés, ? Nekem nincs ehhez elég képzelőerőm vagy csak nem hiszek benne.
Nem mindig sikerül. De most, amikor írom e sorokat Önnek, ismét kellemesen érzem magam, semmi tünet. Össze-vissza, rendszertelen az egész.
Eredeti kérdése:
Le lehet győzni?
Nem tudom, de szinte minden nap
- naponta olykor többször is -
megküzdünk.
odusszeusz
Tegnap voltam a pszichiáternél. Nagyon hosszan elbeszélgettünk, és sejti, hogy mi lehet a problémám (amit itt nem fejtenék ki bővebben), reményeink szerint egy pszichológus "hamar" helyre tesz. Bízok benne. Dec. 20-ára van első alkalommal időpontom hozzá. Addig is...
Addig - mivel nem voltam hajlandó beszedni a felírt antidepit, és nyugtatókat se akarok használni (ezt elmondtam tegnap) a hozzászókás félelme miatt, ezért egy enyhébb (?) nyugtatót írt fel. SPITOMIN 5 mg tabletta!!!
Ma utána olvastam, nem is teljesen nyugtató ez, hanem szorongást csökkentő gyógyszer. A neten nem túl sok véleményt találtam róla, de azok többnyire pozitív csengésűek. Nem is tudom.
Azt mondták tegnap, hogy próbáljak ki napi 1 szem frontint (0,25), attól még nem alakul ki hozzászokás, majd ha nem válik be, akkor jöhet a szorongást csökkentő gyógyszer, a SPITOMIN. Meglátjuk, nem döntöttem még el. Most jelenleg nincs tünetem, így könnyebben is mondok nemet a gyógyszerekre.
Mégegyszer, nagyon bízok a dec. 20-ai kezelésekben, gondolom a sorozatos kezelések sikerességében.
Nem ismerem ezt a tablettát. :(
Szerintem jobban leszel, ne aggódj. A /kezelések ?/ által, az nem terápia ?
De valamilyen terápia, de nem tudom még mi az.
Hasonló jókat kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!