Pánikroham. Le lehet győzni?
Tudom h már sok kérdés volt ezzel kapcsolatban. De mégis le lehet küzdeni, vagy megmarad élet végéig ? A lelkem miatt tüneteket produkál a testem. Hogy tegyem rendbe a dolgokat a lelkemben? Egyáltalán, van rá esély, hogy kigyógyitsam a lelkemet? Az nehéz lenne, mivel senkire nem számithatok...senkim nincs, akit érdekelnék...
Gondoltam én, hogy talán egy szeretetteljes párkapcsolat megnyugtatna. Viszont ahhoz meg idő kell, meg sok-sok energia. Úgyhogy, csak én maradtam, akire számithatok. Ti hogy uraljátok a pánikrohamot ?....azt nem szeretném, ha az uralna engem.
Örülök, hogy az antidepit nem akarod szedni, amúgy közben rájöttem, h mi baj van velem. Nincs levezetve a lelki feszültségem, FIZIKAI megterhelés által. Valamelyik nap voltam 2 órát levegőn, futtam is, és kicsit jobban is lettem. Én azt tapasztaltam, arra az elméletre jutottam, hogy mindazt ami bennem van, ki kéne adnom valahogy. Főleg a feszültséget, és a bennrekedt energiáimat.
Szóval lehet hogy nekem egyelőre ez válik be, /spontán/, a későbbiekben viszont biztos vagyok benne, hogy nagy változásokra lenne szükségem. Nem csupán egyre...
Nem, nem fogom feladni, ahhoz tűl sokat szenvedtem, hogy most csak úgy megadjam magam bárkinek, vagy bárminek.
Én is arra buzditolak, hogy derisd ki, nálad mi az ami kiváltsa, mert szerintem ez egyénenként változó...mégha a tünetek hasonlóak is. Boldogan *meghallgatlak* privátban, hogy mi bánt, ha akarod. Bár én nem vagyok pszichológus, de érdekel, hogy kinél mi váltsa ki.....
Jobbulást kivánok, sok szeretettel. HOPE :D
Köszönöm a jókívánságokat!
A futás, mint sport nálam is előjött, de ilyen hidegbe hová fussak? :D
Érdekes, nyáron nem volt semmi bajom, pedig előtte még volt. Tovább küzdök és nagyon bízok a gyógyszermentes gyógyulásba!
Mikulás, hogy telt?
Nekem is újra előjött a szivdobogásom, elég kellemetlen.
Csak annyi hogy már nem ijedek meg tőle. Nekem az idegeimről van, szerintem, pszichésen már javulóban vagyok.
De ez elég bonyolult, - hiszen túl sok mindenen mentem keresztül.... nem várhatok gyors javulást. Elképzelhető, hogy életem végéig is megmarad., gondolom.
Szintén zenész. Dec. 15-én "találkozunk"... ;)
Mármint te is ott leszel?
Sajnos nem. De a szelleme velem van. :ddddd
Tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!