Minden vashiányos embernek gyógyszert kell szednie, és honnan lehet tudni ha valaki az?
Nálam rengeteg tünete volt, és édesanyámnál is.
A teljesség igénye nélkül:
-szédülés
-sápadt fakó bőr
-fehér száj (akár egy hulláé)
-fáradtság, lassú reakcióidő, lelassult gondolkodás, felfogás
-fázékonyság, hidegérzékenység (a kályha mellett is kabátban)
-fokozott fertőzésekre való hajlam (nátha,influenza)
-lassú sebgyógyulás
Annyit még hozzátennék nálunk nem csak a vas, a hemoglobin szint is alacsony volt ezek gyakran együtt is gyógyszert is a dokitól anyum pl Sorbifer Durules-t szed. Én inkább természetes módszerekkel próbálok magamon segiteni, nálam sokkal enyhébb néha bekapok egy két táplálékkiegészitőt pl a BÉRES csepp kitűnő erre, vagy van olyan hogy IRON VITAL igaz elég drága,eddig kétszer vettem jóízű vas ital attól is jobban lettem.
De fontos a lenne a vérkép is ahogy előttem is írták, mert a vasat sem lehet orrba szájba szedni és az orvos dönti el hogy kell-e neked gyógyszer vagy elég a táplálkozással és táplálékkiegészitőkkel bevitt vas.
mar kaptam Ferrograd Folic filmtablettat 2x1 egy honapon àt meg vérszegény is vagyok elvileg de
nemertem minek gyógyszer ... bár kb. mindig van valami bajom de nemtudom mik ennek a tünetei és ,hogy masoknak milyen ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!