Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Anyu azt mondta szívinfarktust...

Anyu azt mondta szívinfarktust fog kapni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van a szívével baj,és sose váltja ki a gyógyszert.Ma hajnalba felkelt és hányt.Ezt most mondta.Egész nap hányingere volt és rosszul volt.Most jött haza és mondta hogy érzi.Ápolónő szóval tudja.Most mi lesz? Annyira félek basszus.Már 58 éves én meg 16.Most megfog halni?
2012. szept. 25. 18:40
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
Figyelj, te kérdezted meg, hogy mit csinálj. Többen is megírták, hogy mit, de azt nem fogadtad meg, mert anyukád érthetetlen hozzáállása miatt nem merted. Ilyenkor bizony lehet számítani némi minősítésre, fogadd el.
2012. szept. 26. 07:13
 52/52 anonim ***** válasza:

Remélem már jobban van az anyukád!

Szerintem ha az anyukája biztos benne hogy infarktusa van Ő maga hívna mentőt. Akinek volt már ilyen rosszulléte tudja miről beszélek. A legrosszabb a bizonytalanság hogy nem tudod tényleg infarktus vagy csak úgy érzed. Pl. a pánik roham is tud ilyet produkálni.

De én még mindig azt mondom inkább menjen be feleslegesen a kórházba mint hogy nem jut időben ellátáshoz.

Anyukádnak ha jön egy ilyen rosszullét a következővel tudsz segíteni: próbáld megnyugtatni, hozz neki hideg borogatást. Mérjetek vérnyomást egy magas vérnyomás is járhat ilyen tünetekkel. A rosszullét alatt jobb ha nem idegesíted de ha már jobban van beszéld rá hogy a következő ilyen alkalommal hívsz mentőt mert jobb ha megvizsgálják őt.

Sőt ha időben megnézik a rohamot EKG-n abból sok mindent le tudnak szűrni pl. lehet hogy nem infarktus hanem más szív rendellenesség.

2012. szept. 26. 11:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!