Anyu azt mondta szívinfarktust fog kapni. Mit csináljak?
Az én válaszom a legegyszerűbb, váltsd ki neki a gyógyszerét és határozottan mondd meg neki,hogy szedje be,mert nem akarsz anya nélkül felnőni!!!
Makacs egy anyukád van,aki ráadásul még lelkiismeret furdalást is akar neked okozni (okát nem tudom) De amúgy miért mondaná el visszamenőleg h rosszul volt,hányt,de akkor sem váltja ki a gyógyszert és meg fog halni.
"Remélem a betegekkel másképp bánik. lehet, hogy kéne neki egy pszichológiai felülvizsgálat."
Na látod ebben igazad van.
diamond133 ez így nem megy sajnos. Anyáméknál a szomszédban egy bolond nő lakik és a szintén bolond nevelt lánya, amikor a lépcsőházban őrjöngve tépték egymás haját, akkor hívtam volna hozzájuk mentőt, hogy vigyék be őket a pszichiátriára, de azt mondták, hogy mivel nem vagyok hozzátartozó, sajnos nem jöhetnek ki, a rendőrséget hívjam fel, és vagy az ő, vagy a háziorvos hívására mehetnek ki.
Persze más a helyzet, ha baleset történik, de így, ilyenre nem mennek ki, ha idegen a hívó.
holnap váltja ki a gyógyszert.
Amúgy meg egyesek nem tudom hogy mernek más anyjáról ilyeneket írni mikor nem is ismeritek de már belekeveritek a munkáját is,és ócsároljátok.Szerintem az összes ilyen szégyellje a pofáját.Nem tudom hogy képzelitek!
A többi válaszadónak köszönöm szépen a gyors válaszokat! remélem holmapra jobban lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!