Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem mondta el nekem anyu?

Miért nem mondta el nekem anyu?

Figyelt kérdés
kb.30 perce anyu keresett valami papirt az egyik fiókban és talált egy papirt amire nekem apàval azt mondták hogy betegsége volt anyunak de amikor elolvasta a papirt (mellette ültem) akkor azt olvastam hogy nem kivánt terhesség megszakitàsa meg még valami volt odairva de arra nem emlékszem .és ez 2 nap híján 6 éve volt. de miért nem mondták el nekem .lehet hogy mert még kicsinek gondoltak hozzá? 12/l
2012. aug. 20. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valószínűleg kicsinek gondoltak. Egy 6 évesnek ezt nem lehet elmondani.
2012. aug. 20. 21:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen,valószínűleg ennyi,kicsi voltál hozzá.
2012. aug. 20. 21:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igazából még mindig kicsi vagy ehhez. Én például 20 múltam, de nem nagyon akarom tudni, hogy anyámnak mikor volt ilyen és miért. Az ő dolga, nem az enyém.
2012. aug. 20. 21:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem mondták el, mert 1. kicsi voltál, 2. még mindig az vagy, 3. semmi közöd hozzá.
2012. aug. 20. 22:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
6 évesen még nagyon kicsi voltál, sőt szerintem még most is kicsi vagy hozzá.
2012. aug. 20. 22:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Igazából szerintem akárhány éves is vagy, nincs ahhoz közöd, hogy anyukád elvetet-e egy nem kívánt terhességet, vagy nem.
2012. aug. 21. 09:07
 7/7 Catz ***** válasza:
Igazából az a durva, hogy amikor átkértem magam a gyerekorvostól a felnött körzetihez az én kartomon is mind fel voltak tüntetve a szüleim betegségei, beleértve az anyám élveszületett gyermekeinek száma, elvetélésének száma, stb...
2012. aug. 22. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!