Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Amióta ilyen...

Most mit tegyek? Amióta ilyen sz*r idő van anyu nem engedi hogy vezessek,3 hónapja kaptam meg a jogsit. Apu is azt mondta hogy jól vezetek.

Figyelt kérdés
De ő mégsem engedi:S pedig imádok vezetni, és úgy gondolom hogy gyakorlásnak is jó hogy ilyen időbe vezetni lehet.. Köszönöm a válaszokat!18L
2010. nov. 28. 15:32
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
25%

Még nincs rutinod benne. Jól teszi h nem enged.

Ahelyett h feltekernéd magad a fára ülj otthon inkább. Lehet ez okozná a veszted.

18/F

2010. nov. 28. 15:39
 2/25 anonim ***** válasza:
Sztem inkább ilyen időben utcában kéne gyakorolni. az h meg van a jogsid és még csak 3 hónapja még nem azt jelenti h profi vagy már,mert már tutsz vezetni forgalomban. főleg nem ilyen időben. gyakorolj tanpályán időben vagy utcákban,gyakorold hóban az indulást,megállást,fékezést. de ne a nagy forgalomban,mielőtt még bajt okozol másoknak. és bocs h ilyen voltam...
2010. nov. 28. 15:46
 3/25 anonim ***** válasza:
16%
18 éves létedre elég h.lye vagy, h ezt nem fogod fel -.- Az ilyenek miatt vannak a balesetek, akik el vannak szállva maguktól, h "anyukám azt mondta jól vezetek"
2010. nov. 28. 15:46
 4/25 anonim ***** válasza:
Na, mert neked annyi rutinod van benne, 18/F. Ha nem kerül soha ilyen helyzetbe, ha 10 éve vezet, akkor se fog tudni mit csinálni.
2010. nov. 28. 15:47
 5/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elszállva magamtól. Te meg utolsó tanul meg értelmezni amit írtam. Úgy látszik nehezen megy. Apu mondta.És nem Én! mondtam.
2010. nov. 28. 15:48
 6/25 anonim ***** válasza:
Amikor nekem meg volt a B akkor nekem is sokan azt mondták h nagyon jól vezetek,de nekem is kellett gyakorolni sokat ha esetleg bejön egy "vészhelyzet" akkor hogy mi a teendő. inkább légy magabiztos. ne feszülten vezess, nyugodtan ülj a székben,nézz mindig körül,figyelj a környezetre,ja és ne kapaszkodj a kormányba:) remélem tudtam segíteni ha kell még segítség,csak szólj :) vagy irj privit :)
2010. nov. 28. 15:56
 7/25 anonim ***** válasza:
11%
majd megtanulok szöveget értelmezni, de csak ha te is megtanulsz. Ki mondta, h te mondtad? Hmm? olvass vissza drága és ne itt pampogj. mellesleg igenis el vagy szállva magadtól, úgyhogy jobb lenne ha leszállnál a magas lóról.
2010. nov. 28. 15:57
 8/25 anonim ***** válasza:
52%
3 hónapja?!?!Szívem,az unokatesómnak 1 éve volt meg a jogsija,nap,mint nap vezetett(kocsival járt melózni),mégsem tudta,hogy mit csináljon amikor leszorították az útról(Bp.-en,se eső,se rossz idő nem volt)...egy oszlopot talált telibe,és szörnyethalt(19 éves volt).Én 20 éve vezetek,(szintén mindennap,tehát rutinom is van),de hidd el,nem kapok röhögő görcsöt ettől az időtől(pedig nem kevés kilométer van már mögöttem,mivel pár évig Németországban éltem a fiammal,és persze akkor is kocsival jártunk).Szval előbb szerezz rutint(ahogy kamionos fentebb írta már),aztán próbálkozz.
2010. nov. 28. 15:57
 9/25 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok,amit írni akartam:38/N
2010. nov. 28. 15:58
 10/25 anonim ***** válasza:

Én is jól vezetek, még apukám szerint is, pedig az nagy szó...a jogsim megszerzésének 2 éves évfordulóját egy nagyon csúnya balesettel "ünnepeltem". Zuhogott a hó, nem működtek a lámpák, stb...az autó totál kár, én meg hónapokig sírva aludtam el. Egy ilyen élményt nem kívánok senkinek.

Hidd el jót akar neked anyukád. Gondolj bele abba is, hogy lehet, hogy te jól vezetsz, de másik autós is hibázhat, és okozhat balesetet úgy hogy te mindent jól csináltál.

23,L

2010. nov. 28. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!