Most mit tegyek? Amióta ilyen sz*r idő van anyu nem engedi hogy vezessek,3 hónapja kaptam meg a jogsit. Apu is azt mondta hogy jól vezetek.
Figyelt kérdés
De ő mégsem engedi:S pedig imádok vezetni, és úgy gondolom hogy gyakorlásnak is jó hogy ilyen időbe vezetni lehet.. Köszönöm a válaszokat!18L2010. nov. 28. 15:32
21/25 anonim válasza:
Az Én kislányom (17 és fél éves), pár hónapos jogsival mellettem gyakorol ebben az időben. És ezt Ő maga kérte. Kérd meg Te is valamelyik szülődet, gyakoroljatok, segítsen Neked, csak így lesz gyakorlatod.
22/25 anonim válasza:
A faterom 33 éve vezet baleset nélkül ugy hogy heti 1000km is megy minimum a öregapám 56 évet vezetett(1 éve már nem vezet) baleset nélkül ugy hogy naponta 100km járt csak munkába és sofőr állása volt mégis mind a kettő azt mondta nem szeret és nem is akar hóban vezetni
23/25 anonim válasza:
Buszvezető sógor mesélte, hogy a tanpályán kell begyakorolniuk a téli, havas utakon a vezetést. De még így is megvan a baleset veszélye, elég, ha megcsúszik a jármű és borul. Más hibázik, de a busz borul az utasokkal együtt. Csak kis forgalmú mellékutcákban gyakorolj, de a ma este folyamán azt sem ajánlom. Esik az ónos eső.
24/25 anonim válasza:
Az ilyen beszarik miatt van olyan sok baleset... mert túl óvatosak... gratulálok nagy többség!!!
25/25 anonim válasza:
Ja és nem az óvatosak feküdtek Csepelen a kocsi mellett, mert még bekötve sem voltak a szerencsétlenek. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!