Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Amióta ilyen...

Most mit tegyek? Amióta ilyen sz*r idő van anyu nem engedi hogy vezessek,3 hónapja kaptam meg a jogsit. Apu is azt mondta hogy jól vezetek.

Figyelt kérdés
De ő mégsem engedi:S pedig imádok vezetni, és úgy gondolom hogy gyakorlásnak is jó hogy ilyen időbe vezetni lehet.. Köszönöm a válaszokat!18L
2010. nov. 28. 15:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nem kell meggyőzni, vezessen csak, higgye azt, hogy ő a Hamilton, aztán majd elmélkedjen hónapokig a kórházban azon, mi is. Még a hivatásos, rutinos vezetők sem mindig tudják elkerülni ilyen időjárásban a vészhelyzeteket. Elég, ha a másik megcsúszik és oldalról belé csapódik.
2010. nov. 28. 16:00
 12/25 anonim ***** válasza:
nem akarom meggyőzni, csak a szüleit sajnálom
2010. nov. 28. 16:02
 13/25 anonim ***** válasza:

Apukád csak nem fogja azt mondani, hogy "ejj lányam, de béna vagy". Nekem is mondják, hogy jól vezetek, nem 3 hónapja van jogsim, tavaly mégis megszívtam ebben a szar időben. Az, hogy jól vezet valaki nem egyenlő a helyzetek kezelésével. Az ilyen "én jól vezetek, meg azt mondták, hogy jó sofőr vagyokból" lesznek a balesetek, ahol nem a "jó" sofőr lesz aki megsérül.

Menj ki apukáddal valami eldugott részre és gyakololj ott, hogy tényleg "jó" legyél. De mellesleg meg mind1, milyen jó vagy, 20éves rutinnal rendelkező embereknek is meggyűlik a baja ezzel az idővel, nem egy 3 hónapos friss jogsisnak.

2010. nov. 28. 16:03
 14/25 A kérdező kommentje:
Írtam privit kamionos). Nem érzem magam Hamiltonak inkább Massanak:P.
2010. nov. 28. 16:06
 15/25 anonim ***** válasza:
Mi olyan sürgős? A gyakorlást nem a legnehezebb és legveszélyesebb pályán kell elkezdeni.
2010. nov. 28. 16:27
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vezettem rosszul amikor megkaptam a jogosítványomat akkor sem, ennek ellenére apu 1 évig nem engedte, hogy egyedül vezessek, csak úgy mehettem, ha ő is ott ült mellettem. És láss csodát, azóta nagyon jó vezető vagyok, megtanított rá a gyakorlatban mit teszünk, hogyan kerüljük el a bajt, mi van ha megcsúszik az autó. Így, hogy mellette szereztem rutint nincs gondom a forgalommal. Apa régen autóvezetést oktatott így könnyen megtanított rá. Akkor nagyon duzzogtam, hogy nem mehetek, de ma már abszolút megértem. Ő tudja milyen bénák a kezdő vezetők akármennyire is tökéletesnek hiszik magukat. Mostmár jó vagyok és simán bárhová elmegyek egyedül :) 4 éve van jogosítványom.
2010. nov. 28. 16:33
 17/25 anonim ***** válasza:
Ilyen időben én gyalog sem megyek ki, ha nem muszáj.
2010. nov. 28. 16:33
 18/25 anonim ***** válasza:
27%

Hát, akkor én leszek a kivétel. Én nem értek egyet anyukáddal. Szerintem, ha megvan hozzá az eszed, még jobb is lenne, ha ilyen időben rázódnál bele a vezetésbe. Úgy gondolom, hogy azok, akik a jó időben szerzik első tapasztalataikat, nagyobb magabiztossággal csúsznak bele majd az első télbe. EZ nem biztos, hogy jó. Te viszont szerintem pont ezért óvatosabb lennél.

Én egy délelőtt magkaptam a jogsimat, magam mellé ültettem Apukámat, hogy nézze meg, hogy vezetek. Meg volt elégedve. Elárulom, az út két szélén 1-1,5 m magasan állt a félretolt hó és épp havazott, olyan telünk volt. Már 12 éve vezetek napi rendszerességgel, munkámból adódóan országúton is, napi átlag 110-120 km-t+ amit városokban járkáálok. Még egy karcot nem ejtettem egyetlen autón sem. Sem az enyémen, sem másén. Sem úton, sem parkolóban. Eddig még nem. Remélem, ezt mindig elmondhatom majd.

30/Nő

2010. nov. 28. 16:55
 19/25 anonim ***** válasza:
Rendben:) nem sokára vissza irok:) bocsi,csak nem néztem az oldalt:)
2010. nov. 28. 17:03
 20/25 Tubarózsa ***** válasza:

Hali! Én beszélnék a helyedbe szüleiddel,hogy oké egyedül nem engednek vezetni, h legalább ugy vezess h egyik szülő veled van. én is ugy vezetem elöször h vki volt velem. nekem két éves a jogsim, márc. óta van kocsim ugyhogy első teles vagyok, (tavaly télen is vezettem apu ill párom kocsiját) az én kocsimba nincs semmi, (abs, esp stb.) és senki nem mondja h ne menjek. az a lényeg h óvatosan figyelmesen kell ilyenkor vezetni, mert ha soha nem vezetsz télen soha nem lesz rutinod.

20L

2010. nov. 28. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!