Vakbélgyulladás lenne vagy csak valamilyen nehéz étel?
Kb szerdán éreztem először hogy fáj a hasam miután az ebéd gyros meg cola volt de az kb. 1 óra mulva elis múlt. Utána este pizza volt a vacsi de azzal nagyon jol laktam. ( tudom ez baromira nem egészséges nem is igy szoktam kajálni, ez csak egy "csalónap" volt. ) Utána hirtelen felálltam és egy apro nyillalo fájdalmat éreztem a hasam alján jobb oldalt, de az csak addig tartott. Tegnap csak annyit éreztem du. körül , hogy egy kicsit mintha fájna a gyomrom, de nem is lehetett behatározni teljesen, hogy most fáj vagy csak olyan mintha nyomás lenne benne. Párom meg is jegyezte, hogy kutyog a pocakom. Ma is hasonlo érzés volt ( gyomorszájnál + a hasam also részén ), de sosem folyamatos csak 1-2 mp-es enyhe fájdalom. Hőemelkedés / láz nincs.Hányinger sincs, étvágy van, semmi problémám , bajom nincs, ezen kivül :-/
23/L
Biztos hogy nincs vakbélgyulladásod.
Ha az lenne mindent kihánynál, kifosnál, lázas lennél, bágyadt és a hasad jobb alsó része nyomásérzékeny lenne erősen.
A vakbélgyulladásnak semmi köze a gyomorfájához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!