Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vakbélgyulladás lenne vagy...

Vakbélgyulladás lenne vagy csak valamilyen nehéz étel?

Figyelt kérdés

Kb szerdán éreztem először hogy fáj a hasam miután az ebéd gyros meg cola volt de az kb. 1 óra mulva elis múlt. Utána este pizza volt a vacsi de azzal nagyon jol laktam. ( tudom ez baromira nem egészséges nem is igy szoktam kajálni, ez csak egy "csalónap" volt. ) Utána hirtelen felálltam és egy apro nyillalo fájdalmat éreztem a hasam alján jobb oldalt, de az csak addig tartott. Tegnap csak annyit éreztem du. körül , hogy egy kicsit mintha fájna a gyomrom, de nem is lehetett behatározni teljesen, hogy most fáj vagy csak olyan mintha nyomás lenne benne. Párom meg is jegyezte, hogy kutyog a pocakom. Ma is hasonlo érzés volt ( gyomorszájnál + a hasam also részén ), de sosem folyamatos csak 1-2 mp-es enyhe fájdalom. Hőemelkedés / láz nincs.Hányinger sincs, étvágy van, semmi problémám , bajom nincs, ezen kivül :-/

23/L

2012. aug. 24. 12:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Biztos hogy nincs vakbélgyulladásod.

Ha az lenne mindent kihánynál, kifosnál, lázas lennél, bágyadt és a hasad jobb alsó része nyomásérzékeny lenne erősen.

A vakbélgyulladásnak semmi köze a gyomorfájához.

2012. aug. 24. 12:44
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem sok savtól "kutyog" a hasam.
2012. aug. 24. 12:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Figyelgesd magad, ha nem múlik a tünet, vagy erősödik menj orvoshoz. Nekem volt vakbélgyulladásom és nálam úgy kezdődött, hogy a gyomromban mintha ágyúgolyót éreztem volna amikor ettem, ha meg nem ettem, akkor meg azért fájt. Aztán a szurkálás jobb oldalt később kezdődött, akkor egyből orvoshoz mentem.
2012. aug. 24. 12:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
2012. aug. 24. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!