Normális válaszokat kérnék: a vakbélgyulladás után hány napra rá áll be a halál?
Figyelt kérdés
Mert a vakbelem körül nyomást éreztem, de amikor begörnyedek a széken nem érzek semmit2012. jún. 19. 11:03
1/5 anonim válasza:
"csak úgy"nem áll be a halál!!! akkor áll be,ha perforálódik a vakbél,az meg nagyon erös,több napos fájdalommal jár!!másképp nem áll be a halál,azért ,mert vakbeled van!
2/5 anonim válasza:
ha vakbélgyulladásod lenne,akkor az első érzés után pár órával már csak összegörnyedve birnál lenni
3/5 A kérdező kommentje:
Éééértem, és nagyon köszönöm a válaszokat, de tegnap fájt, ma meg nem, és remélem nem is fog, és amikor megnyomtam úgy éreztem mint ha levegő vagy valami ilyesmi van benne, és remélem hogy ezután csak egy kis szélgörcsöm lesz :DDD
2012. jún. 20. 08:59
4/5 anonim válasza:
meghalni nem szokás vakbélgyulladásban
első fájdalom jelenkezésétől kb 24 órát kibirsz simán,utána összegörnyedve kétségbeesel,és még van 24-72 óra mig megműtenek perforáció előtt
de ha perforálódik,abba se rögtön halnál bele
5/5 anonim válasza:
Jól mondják, egy nagyon csúnya elfertőződés lenne belőle. Képzeld el, ha a béltartalmad befolyna a hasüreged egyéb részeibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!