Szúró alhasi fájdalom jobb oldalt. Vakbélgyulladás?
Nem erős fájdalom,de egy két napja tart. Inkább csak érzem,mint hogy fájna. Lehet csak beképzelem, világ életemben féltem a vakbélgyulladástól. Tavaly egyébként vesekövem volt. És felfázós típus vagyok. Mi lehet még? Semmi egyéb tünet nincs. Ha sétálok érzékenyebb.
25N
Persze, én sem azt mondtam, hogy vizsgálat nélkül nyitogatnak, ennyire nem állatok:)
Csak a gyanúhoz elég, eddig 3 embert láttam, akinek volt ismerősök közül, elég furcsán ment mindegyik, apám volt az egyik.
ha tapasztalt a sebész ha nem (általában tapasztalt hamár obeengedik a műtőbe)megvizsgálja és ha vakbélgyanus ultrahangra küldi el, és csak utána operálnak addig nem!
eőző voltam
de ha vakbél lenne, akkor erősödne a fájdalom, vagy nem? Legalábbis én laikusként azt gondolnám. Viszont ugyan olyan. Kb olyan érzés,mintha 10 percenként megszúrnának egy tűvel, de nem fáj, csak kellemetlen.
Megnéztem ezt a mc bourney pontot is, nekem annál lejjebb fáj.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Szia!
Kiderült végül hogy mi volt a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!