Ez vakbélgyulladás? Többi lent!
Ma hajnalban jobb lent hasamnál már már comb hajlatnál iszónyú fájdalmat éreztem 2 órán át de alábhagyott én meg bealudtam! délben keltem megin fájt de nem anynirra!
Megin aludtam egyet 5 kor már alig éreztem!
Nem volt lázam se hányinger se hányás étvágyam van, van bélmüködés gázok jönnek:D !
Kicsit még érzem de már nemvészem!
Menni ülni hajolni tudok!
ha holnapra rosszab tuti sebészet?
Válaszokat előre is köszönöm
20 éves fiú vagyok!
Nem valószínű, hogy az, mert a hányinger, hányás és láz ennyi idő után már mindenképp előjött volna.
Ha rosszabbodna, célszerű orvost keresni, nem feltétlenül kell ilyenre gondolni rögtön.
Köszönöm a válasz!
Picit megijedtem reggel de már fater is megjött! 15 éve korházban dolgozik ő is megnyugtatott de ha rosszab akkor holnap megnézetem biztos ami biztos!
Nem hiszem,engem is szokott így néha fájni,de pár percre.Szerintem attól van hogy,kint van a derekad amikor alszol,és a veséid megfáznak,erre legyél figyelmes!!
Szerintem ez okozza,mivel nekem is,ha kint van a derekam este,másnap már érzem ezt a szúró fájdalmat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!