Ez ugye nem vakbélgyulladás? Elkezdett nyilalni baloldalt fent a csípőcsontom mellett, aztán lejebb ment a lágyékomhoz, most egy kicsit néha fáj a combomnál a hajlatba! Mi lehet ez? Ja és a derekam is fájdogál.27/nő
Nem tudom, hogy vakbél-e, de elmondom velem mi történt, mert nekem is segített mások tapasztalata.
Márciusban egy vasárnap úgy ébredtem, hogy jobb oldalt, majd baloldalt alul nagyon fáj a hasam, már-már a lágyékom. Egész nap görnyedve feküdtem, végül este a párom és édesanyám piszkálása miatt, bementem a Péterffy kórházba (Budapest), ahol megvárakoztattak, és semmibe néztek. Előtte az orvosom odatelefonált, hogy nézzenek meg, mert lehet, hogy perforálódik. De persze, ahogy ott ültem a kórházban, vártam, rögtön elmúlt minden fájdalmam. Végül egy tuti hogy perverz orvost kaptam, aki megvizsgált, kérte, hogy maradjak bent. Olyan helyeken akart megvizsgálni, ahol semmi szükség nem lenne rá. Közöltem vele, hogy én nem maradok bent, megyek haza. Erre adott egy papírt, amire ráírta, hogy gyakorlatilag az életveszély ellenére távoztam. Hétfőn szenvedtem, kedden éjjel bementem a Károlyi István kórházba (Újpest) egyébként ide tartozom. Megvizsgáltak, találtak valami folyadékot az ultrahanggal, aminek nem kellene ott lennie, de nem tudták mi az. És a véremben is valamit találtak, ami a megengedettnél 3x nagyobb volt. Befeküdtem, szenvedtem, hisztiztem, hazaakartam menni. 3 nap múlva amikor a vérem rendben jött, hazaengedtek, hogy mégsem vakbél. Utána gondoltam, már csak utána járok a dolgoknak, és kiderült, hogy petefészek gyulladásom volt. Nem volt vészes, valószínűleg felfáztam. Amikor megjön, akkor szokott előjönni, főleg amikor pisilek, csak pár másodpercre, de az akkor olyan fájdalom, amilyet még soha nem tapasztaltam.
Tehát nem biztos, hogy vakbél, de ha már muszáj választani, akkor inkább vakbél legyen, mert azt kiveszik, és kész. De ezt nem tudják ennyivel megoldani.
Egyébként azt mondják, hogy ha egy lábra állsz, és utána átugrasz a másikra, ha összeesel, akkor vakbél. Ha nem, akkor nem valószínű. Nem tudom mennyi igazság alapja van, én megtudtam csinálni. Ugye a vakbél jobboldalt van, de nekem azt mondták, szokott olyan lenni, hogy átvetíti a másik oldalra. De ez sem jelent semmit.
Remélem nem komoly, jó egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!