Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy csináltathat valaki...

Hogy csináltathat valaki abortuszt?

Figyelt kérdés
úgyértem hogy hogy tudja ilyenre rávenni magát?én láttam róla képeket és videót ,nagyon szörnyü.és valamelyik baba túl is éli,azzal mit csinálnak?én 17 évesen szültem a lányom,de hallani sem akartam róla hogy abortuszra mennyek!nem tudom felfogni hogy tehetnek ilyet az emberek!olyanokat láttam hogy leszakad a gyerek feje,és még egy csomó ideig dobog a szive.és nekem ne mondja senki hogy azért veteti el,mert szegény,mert énis az vagyok,mégsem szenved hiányt semmibe a gyerekem!ti mit gondoltok erről?
2012. júl. 20. 18:33
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
63%

Ja,mert az jobb,ha nyomorban neveled fel.

nyilván nem a milliomos körökben szoktak abortuszra menni.

2013. dec. 22. 19:56
 32/32 anonim ***** válasza:
66%
Inkább az elköttetést kellene szorgalmazni azoknál,akik úgy sem akarnak gyereket.Meg védekezni szex közben.
2013. dec. 22. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!