Hogy csináltathat valaki abortuszt?
Figyelt kérdés
úgyértem hogy hogy tudja ilyenre rávenni magát?én láttam róla képeket és videót ,nagyon szörnyü.és valamelyik baba túl is éli,azzal mit csinálnak?én 17 évesen szültem a lányom,de hallani sem akartam róla hogy abortuszra mennyek!nem tudom felfogni hogy tehetnek ilyet az emberek!olyanokat láttam hogy leszakad a gyerek feje,és még egy csomó ideig dobog a szive.és nekem ne mondja senki hogy azért veteti el,mert szegény,mert énis az vagyok,mégsem szenved hiányt semmibe a gyerekem!ti mit gondoltok erről?2012. júl. 20. 18:33
31/32 anonim válasza:
Ja,mert az jobb,ha nyomorban neveled fel.
nyilván nem a milliomos körökben szoktak abortuszra menni.
32/32 anonim válasza:
Inkább az elköttetést kellene szorgalmazni azoknál,akik úgy sem akarnak gyereket.Meg védekezni szex közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!