Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyebb abortuszt csináltatni, mint feltenni a gumit?
Meg van még egy csomó más módszer a védekezésre, miért nem lehet kicsit felelősségteljesebben viselkedni, legalább rendesen informálódni mielőtt, és ha már valaki nemi életet kezd élni? Ugye már tizenévesen. Én speciel szeretem az életem, és örülök hogy nem tartozom azok közé, akiket az "anyjuk" brutális módon elpasszoltatott... Egyszerűen szeretek élni, és csak belegondoltam, hogy milyen sok "emberpalántától" megvonták ezt a jogot orvosok a pénzért, lányok, nők pedig mert hát becsúszott a dolog, és hát intézzük el mert...
Tudom, hogy vannak kivételes esetek, nem azokra értem, habár azokkal sem minddel egyezek.
Jó persze igaza van a második válaszolónak is de azért írtam ezt hogy azért mégis legyen mihez viszonyítania.
Első voltam.
Ma 16:02 egyetértek!
Én ezzel úgy vagyok ha valaki véletlenül terhes lesz és nem tudja megteremteni a gyereknek rendes,normális körülményeket akkor inkább vetesse le mintsem gyerek végig szenvedje a gyerekkorát. Kedves kérdező:ha valaki úgy esik teherbe hogy normálisan védekezett akkor ott semmit nem ér az eseményutáni tabletta mivel azt hiszi hogy nem lehet terhes amikor meg már kiderül akkor már mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!