Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyebb abortuszt csináltatni, mint feltenni a gumit?
Meg van még egy csomó más módszer a védekezésre, miért nem lehet kicsit felelősségteljesebben viselkedni, legalább rendesen informálódni mielőtt, és ha már valaki nemi életet kezd élni? Ugye már tizenévesen. Én speciel szeretem az életem, és örülök hogy nem tartozom azok közé, akiket az "anyjuk" brutális módon elpasszoltatott... Egyszerűen szeretek élni, és csak belegondoltam, hogy milyen sok "emberpalántától" megvonták ezt a jogot orvosok a pénzért, lányok, nők pedig mert hát becsúszott a dolog, és hát intézzük el mert...
Tudom, hogy vannak kivételes esetek, nem azokra értem, habár azokkal sem minddel egyezek.
Csak annyit fűznék még az abortusz témához (meg annak üzenem, aki nem tekinti az embriót élőlénynek) Hogy nézzék meg a Néma sikoly című dokumentum filmet, le lehet tölteni netről, de a YouTube-n is vann fenn belőle részlet: http://www.youtube.com/watch?v=t_3COaK2_V0
Aki egyszer ezt megnézi szerintem sokkal felelőségteljesebben gondolkodik utánna.
Bírom, mikor jönnek itt páran, és osztják az észt, hogy "de aki tabletta mellett esik teherbe" stb.
Azért vegyük már észre, hogy az abortuszok többsége nem abból adódik, hogy nem használt a tabletta, vagy kiszakadt az óvszer. Van ilyen is persze, de nem ez a többség.
És nyilván a kérdező arra gondolt, mikor úgy mennek abortuszra, hogy csesztek védekezni.
Az abortuszok igen jelentős részét meg lehetett volna akadályozni megfelelő védekezéssel.
Egyébként tényleg elég gázos azt mondani egy 4-5 hetes embrióra, hogy sejthalmaz....hát ennyi erővel te is csak egy sejthalmaz vagy..:D
Elég szar ilyen olvasni egy olyan embertől, aki éppen gyerekvállalásra készül (ugye napietus?...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!