Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Könnyebb abortuszt csináltatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyebb abortuszt csináltatni, mint feltenni a gumit?

Figyelt kérdés

Meg van még egy csomó más módszer a védekezésre, miért nem lehet kicsit felelősségteljesebben viselkedni, legalább rendesen informálódni mielőtt, és ha már valaki nemi életet kezd élni? Ugye már tizenévesen. Én speciel szeretem az életem, és örülök hogy nem tartozom azok közé, akiket az "anyjuk" brutális módon elpasszoltatott... Egyszerűen szeretek élni, és csak belegondoltam, hogy milyen sok "emberpalántától" megvonták ezt a jogot orvosok a pénzért, lányok, nők pedig mert hát becsúszott a dolog, és hát intézzük el mert...

Tudom, hogy vannak kivételes esetek, nem azokra értem, habár azokkal sem minddel egyezek.

2011. szept. 15. 15:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Bocsánat, 3 hónappal a fogantatás utánra gondoltam.
2011. szept. 15. 16:11
 12/18 anonim ***** válasza:
46%

Csak annyit fűznék még az abortusz témához (meg annak üzenem, aki nem tekinti az embriót élőlénynek) Hogy nézzék meg a Néma sikoly című dokumentum filmet, le lehet tölteni netről, de a YouTube-n is vann fenn belőle részlet: http://www.youtube.com/watch?v=t_3COaK2_V0

Aki egyszer ezt megnézi szerintem sokkal felelőségteljesebben gondolkodik utánna.

2011. szept. 15. 16:21
 13/18 napietus ***** válasza:
71%
a néma sikoly egy manipulatív film. oktatási célból készült, ezt a szerepét betölti. DE kb. 16-20 hetes magzatok vannak rajta, ilyen korban csak nagyon komoly egészségügyi okból végeznek abortuszt.
2011. szept. 15. 16:22
 14/18 anonim ***** válasza:
46%
mint mondtam a 10 hetes babámat láttam az uhn és egy icipici emberke volt kézzel lábbal,orra fejjel kapálózott,tündéri volt, ok hogy az abortusz mellett vagytok de legalább ne sejthalmazozzátok le az embriót
2011. szept. 15. 16:27
 15/18 anonim ***** válasza:
56%
Igen a néma sikoly oktató film, hogy ne csak dobálózzanak a fiatalok az abortusszal, hanem tudják s, hogy pontosan mi is az.
2011. szept. 15. 16:29
 16/18 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező! Te valami elvakult katolikus hittérítő vagy?
2011. szept. 15. 17:35
 17/18 anonim ***** válasza:
36%

Bírom, mikor jönnek itt páran, és osztják az észt, hogy "de aki tabletta mellett esik teherbe" stb.

Azért vegyük már észre, hogy az abortuszok többsége nem abból adódik, hogy nem használt a tabletta, vagy kiszakadt az óvszer. Van ilyen is persze, de nem ez a többség.

És nyilván a kérdező arra gondolt, mikor úgy mennek abortuszra, hogy csesztek védekezni.

Az abortuszok igen jelentős részét meg lehetett volna akadályozni megfelelő védekezéssel.

Egyébként tényleg elég gázos azt mondani egy 4-5 hetes embrióra, hogy sejthalmaz....hát ennyi erővel te is csak egy sejthalmaz vagy..:D

Elég szar ilyen olvasni egy olyan embertől, aki éppen gyerekvállalásra készül (ugye napietus?...)

2011. szept. 15. 20:16
 18/18 napietus ***** válasza:
az, hogy gyerekvállalásra készülök, nem azt jelenti, hogy már 1 megtermékenyített petesejtet is emberi lénynek kell tekintsek. eleve mondjuk egy kéthetes terhesség még "embrió" név alatt sem fut.
2011. szept. 16. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!