Hogy csináltathat valaki abortuszt?
kedves 11es!láttam videót,képet abortuszról,saját szememmel láttam hogy szétszakad a magzat!!!és nem fogom tisztelni azokat akiknek abortusza volt,mert igenis rohadt gyilkosok!bár nagyon úgy tűnik hogy egyeseket nem érdekel!
pl. 1es 2es és persze téged!!!GRATULÁLOK nektek
Ja, saját szemeddel láttál egy videót, ami arra készült, hogy a hozzád hasonlókat manipulálják... én meg láttam nehány abortuszt a saját szememmel, ezért tudom, hogy mi köze ezeknek a videóknak a ténylegesen a 12. terhességi héten belül elvégzett művi abortuszokhoz... semmi...
"és nem fogom tisztelni azokat akiknek abortusza volt,mert igenis rohadt gyilkosok!" - nézd, hogy te kit tisztelsz és kit nem, az kizárólag a te dolgod. Viszont nem nevezhetsz senkit gyilkosnak azért, mert egy teljesen legális orvosi beavatkozáson esett át...
Kedves előző, dehogy tök mindegy a 16. 12. és 8. héten végzett abortusz. A leglényegesebb szempont, a nő kockázata a terhesség korával exponenciálisan nő, vagyis minél kisebb a terhesség amit megszakítanak, annál kevesebb az esély bármiféle komplikációra.
(a többi meggyőződés kérdése... én egyáltalán nem tartom bűnnek a művi abortusz legális formáit, azt gondolom, hogy egy ultima ratio, egy "legkisebb rossz" döntés a nem kivánt terhesség problematikájára abban a helyzetben, amikor jó döntés már nem létezik.)
Jelenleg törvényesen lehet abortuszt csináltatni. (Szerintem ez helyes, mármint, hogy létezik legális abortusz. Miért is kéne szülnie annak, aki nem akar? Miért is kéne anyának lennie annak, aki nem akar?) Viszont nem értem, hogy miért kell gyilkosnak hívni azt, aki erre a döntésre jut. Ismét leírom: ha tiszteletben tartják mások azt, hogy Ti ellene vagytok, akkor fordítva ez miért nem működik?
8.és 9. voltam
11-es! Tudod, milyen rohadt dolog egyedül felnőni? És mi-
lyen érzés az, hogy minden rokonom meghalt - apám
kivételével - és senkim nincs? Apám elmondta, hogy sírva
könyörgött anyámnak az utánam következő baba (a kishúgom)
életéért, de még ezzel sem tudott hatni rá! Az én életem
úgy alakult, hogy nincsenek gyermekeim és nagyon egyedül
vagyok. Anyám sem él már, úgy hogy itt vagyunk apámmal
kettesben. Olyan jó volna, ha lenne egy testvérem! Nézz
meg a YouTube-on egy abortuszt, mindjárt elmegy a kedved
tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!