Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mért ilyen nehéz abortuszt csinálni?
22 évesen komolyan?
Mert az abortusz veszélyes játék, lelkileg, és testileg is, és visszafordíthatatlan folyamat rengeteg szövődménnyel. Egy gyerek nem olyan mint egy pár cipő. Nem lehet csak úgy kidobni.
Mitől félsz a fájdalomtól vagy a lelki tehertől?
Nekem még nem volt remélem soha nem is lesz.De anyukának volt én utánam,de ő azt mondta hogy nem volt kellemes de örült hogy van ilyen lehetőség mondjuk nála a 4. lett volna.
Aztán ott a nővérem nála is a harmadik lett volna ott meg volt az anyagi meg minden csak akkor indult be a szalonja ő azt mondta hogy nagyon megterhelte lelkileg és még most is gyakran gondol rá a"mi lett volna ha?"kérdésre.
Bár hogy is döntesz ne okold magad miatta,úgy gondolj rá hogy jó döntést hozol ha úgy érzed hogy nem tudnál kellő anyagit meg nyugalmat biztosítani neki jobb ez a megoldás mint hogy tönkre menj!
az első hozzá szólónak írnék.Kinek képzeled magad,hogy ismeretlen emberek felet ítélkezel??? Tedd össze a két kezed hogy nem jársz ilyen cipőben!
Nem mindenki lehet bölcs és következetes a kérdező élete így alakult a helyes és a helytelen döntések formálják az életünket és az ilyen emberek mint te nem előrébb viszik az embert ha nem visszahúzzák!Szégyeld magad lenne min változtatnod!Tudod hogy honnan jött? mért lett fiatalon két gyereke?NEM!!! Akkor inkább értelmes segítőkész választ adj!
Kedves Kérdező!
Nem vagyok a helyedben,de biztos, hogy annyira kilátástalan a helyzet? Legtöbb esetben a gyerek meghálálja azt, hogy mégis kiálltál mellette, persze gondolom biztos nehéz lehet. A gyerekeid után nem maradtak holmik, játékok? Ha mégsem maradtak, és megtartanád, ilyesmikkel tudnék segíteni. A gyermek apjáról nem írtál, ő is így érzi?
Egyébként így ismeretlenül gondolom, hogy ha tartasz az abortusztól - és nem hinném hogy a fizikai fájdalmaktól tartasz - akkor még jobban meg kell gondolni, mivel lehet, h sokkal jobban meg is viselne, mint az, hogy ha megtartanád a babát. Olvass utána, hány nőt tett már eddig tönkre lelkileg az abortusz. Lehet, h valakiknek meg sem kottyan, de szerintem ott a lelkiismeret elnyomásáról van inkább szó.
Remélem sikerül úgy döntened, h ne kelljen megbánnod!
Téged se iskoláztak agyon, Orsika...
Képzeld, volt abortuszom, ezért nálad ezerszer jobban tudom, mivel jár, mi az eljárás, ebben bizonyos lehetsz. Viszont nekem 21-22 évesen nem kellett azzal szembesülnöm, hogy a 3. gyerekemmel vagyok terhes és amikor mégis nem kívánt terhesség következett be az életemben, higgadtan végigcsináltam, tájékozódtam, ahogy felnőtt embereknél szokás, nem pedig itt vergődtem, hogy júj, de félek... Egyébként a "szégyelld" 2 l-lel írandó, legalábbis mifelénk... További kellemes napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!