Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha már van hasam és nem olyan...

Ha már van hasam és nem olyan túl kicsi látják már emberek hogy picit gombolyű akkor már nem lehet abortuszt csinálni mert azt jelenti hogy át léptem a 12. hetet?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 12:58
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Ezt most komolyan kérdezed?Miért nem mész orvoshoz?Mikor volt az utólsó menszid?
2009. ápr. 1. 12:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem a has nagyságától függ az abortusz!!! 12 hetes korig lehet elvégezni,később csak ha indokolt,pl beteg magzat.

Nem az számit,hogy az emberek mit látnak!

2009. ápr. 1. 13:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem a 8 hetes terhességem meglátszik. Van egy ismerősöm, akinek 6 hónapos terhességet sem vette észre senki, pedig 40 kiló vasággyal. Egy másiknak pedig már 5 hónapos volt a babája, amikor kiderült, hogy terhes (végig menstruált).

Alkatfüggő, hogy kinek mikor látszik a hasa.

Irány az orvos, főleg ha abortuszon gondolkodsz!

2009. ápr. 1. 13:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem eleve volt/van pocim, de amikor terhes lettem csak a 6.hónaptól lett igazán látható .A köldököm alatt kezdtem "puffadni",8.-tól csíkosodni. most megint babát várok, 5hetes, rengeteget eszem mert tök ideg vagyok szóval látszik rendesen, hogy itt valami készül.

Érdemes dokihoz elmenned aki megtudja állapítani hány hetes lehet. És anonim is vannak lehetőségek...

2009. máj. 1. 18:17
 5/5 anonim ***** válasza:
A 12 hét az Aktustól ,az embrió méretétől illetve az utolsó mensitől számít.
2009. máj. 1. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!