11 hetes terhesen kérhetek abortuszt? Vagy a szívhang miatt már nem?
Nem annak kell eltartania,aki azt írja,hogy szüld meg. Az örökbeadás még rosszabb lelkileg,mint az abortusz. A gyerek is bármikor felkereshet,hogy miért dobtad el magadtól!
Neked kell döntened,nem helyetted másnak.
Jól írták előttem.12 hét.
Kedves Válaszolók! Megértem, hogy miért írjátok, hogy ne menjen valaki abortuszra. Higgyétek el én is imádom a gyerekeket és terhes is vagyok, nekem még soha nem volt abortuszom, most várom az első babámat, pedagógus is vagyok. De én meg tudom érteni azokat a nőket akik az abortusz mellett döntenek. Ha túl fiatal vagy, ha nincs párod, ha nincs megfelelő anyagi háttered... Millió oka lehet és még mindig felelősségteljesebb ez a döntés, mint esztelenül szülni és tönkretenni egy gyerek életét. Nincs szívfájdítóbb, mint szegény, szenvedő gyereket látni, aki veszekedések közepette, szegényen, szenvedve nő fel. És az árvaházak, gyerekotthonok is dugig vannak. Át kell ezt alaposan gondolni, de ne ítéljünk el senkit!
Én erőt és kitartást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!