Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy csináltathat valaki...

Hogy csináltathat valaki abortuszt?

Figyelt kérdés
úgyértem hogy hogy tudja ilyenre rávenni magát?én láttam róla képeket és videót ,nagyon szörnyü.és valamelyik baba túl is éli,azzal mit csinálnak?én 17 évesen szültem a lányom,de hallani sem akartam róla hogy abortuszra mennyek!nem tudom felfogni hogy tehetnek ilyet az emberek!olyanokat láttam hogy leszakad a gyerek feje,és még egy csomó ideig dobog a szive.és nekem ne mondja senki hogy azért veteti el,mert szegény,mert énis az vagyok,mégsem szenved hiányt semmibe a gyerekem!ti mit gondoltok erről?
2012. júl. 20. 18:33
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
26%
Nem néz oda és akkor nincs baj.
2012. júl. 20. 18:36
 2/32 anonim ***** válasza:
53%

ja, csak egy helyesírási szótár hiányában szenvedsz te magad.

ja am én sem gondolom, hogy elvetetném. viszont ha valaki agyalágyult, annak lehet hogy sz@rul sülne el a kezében egy gyerek. (érts nem tud vele bánni, majd a WCben szüli meg és megfolytja... stb)

2012. júl. 20. 18:36
 3/32 szamo77db ***** válasza:
11%

Zsigerből abortusz-ellenes vagyok. Én egykeként nőttem

fel, pedig anyám még 3x volt terhes utánam! De mindhárom

kistesómat meggyilkoltatta! Soha nem bocsátok meg neki!

Férjnél volt, mindketten szorgalmasan dolgoztak, nem igaz,

hogy legalább egy kistesót nem tudtak volna felnevelni

mellettem! Kislány következett utánam, kb. másfél évvel

fiatalabb kishúgom lehetne! De nem engedte, hogy eljen a

baba, az a szemét, gyilkos anyám!

2012. júl. 20. 18:50
 4/32 A kérdező kommentje:
Utolsó!nagyon sajnálom.teljes mértékben megértelek,bár az én anyámnak hál isten nem volt abortusza,de ö is elvesztett egy babát,mert neki volt egy méhenkívülije de ez teljesen más!sajnos nagyon sok ilyen ember van,aki egyáltalán nem sajnálja a gyereket,aki csak szép nyugottan éldegél az anyja méhében és egyszercsak jön valami,és összeroppantják.nekem nem volt még abortuszom,és nemis lesz SOHA!
2012. júl. 20. 20:18
 5/32 A kérdező kommentje:
3-as.biztosan oltári nagy hibát vétettem azzal,hogy egy szót helytelenül írtam.magadat minősítetted ezzel!ha esetleg ebben is lenne hiba,kérlek jelezd!
2012. júl. 20. 20:23
 6/32 anonim ***** válasza:
Nem a hármas vagyok, de egyetértek vele abban, hogy szülés helyett még iskolába kellett volna járni és akkor ta
2012. júl. 20. 23:06
 7/32 anonim ***** válasza:
77%

Nem a hármas vagyok, de egyetértek vele abban, hogy szülés helyett még iskolába kellett volna járni és akkor talán a helyesírás is menne.

Soha nem volt abortuszom és remélem, hogy nem is lesz.

Nem ítéllek el téged, amiért ellene vagy, ez a Te véleményed. De! Ha valaki úgy dönt, hogy nem szeretné megszülni a gyerekét, akkor az az Ő döntése és nincs jogotok elítélni, tök mindegy, hogy a szegénység miatt, vagy más dolog áll a háttérben.

Azt pedig fogadjuk el, hogy nem mindenkinek az anyaság körül forog az élete. Nem ítélhető el az, aki nem akar gyereket szülni.

2012. júl. 20. 23:07
 8/32 anonim ***** válasza:
A 'szülés helyett iskolába kellett volna járni' kicsit durva volt. Nem kellett volna ezt írnom. Ne haragudj.
2012. júl. 20. 23:09
 9/32 A kérdező kommentje:
utolsó köszönöm!egyébként tájékoztatlak titeket,hogy helyesírásból mindig 4es voltam.nem hiszem hogy inkább az iskolát kellett volna választanom,mint egy rohadt gyilkos legyek.én nem vagyok gyilkos,és nem is leszek.
2012. júl. 20. 23:54
 10/32 anonim ***** válasza:
62%

#4-es, természetesen zöldségeket írtál össze, egy 12 héten belüli (tehát a nő kérésére elvégzett) abortusz esetén ismeretlen a magzat neme, egyfelől mert a zöménél (6-7-8 hét) meg se lehetne ítélni, másfelől meg nincs aki ezt vizsgálgassa. Ahol ismert a magzat neme, azok az EGÉSZSÉGÜGYI okból végzett középidős vetélések.

Kérdező, te meg jobb ha tudod, hogy egy 12. héten belüli abortusznál senki nem roppant össze semmit, ahhoz, hogy a témáról valaki véleményt alkosson, nem az egységsugarú magzatvédő-propahantából kell tájékozódni, hanem pl. meg kell nézni egy abortuszt a gyakorlatban...

Az alapkérdésedre válaszolva meg úgy, hogy egyfelől nem ismer el semmiféle "felsőbb hatalmat" maga felett, másfelől meg a már megszületett embereket, jogaikat és érdekeiket fontosabbnak véli, mint a még meg nem születettekét. Úgy véli, hogy a gyerekvállalás nem egy biológiai véletlen, nem egy spirituális felsőbb hatalom ténykedése, hanem emberek szabad döntése. Ilyesmi...

2012. júl. 21. 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!