Emlekeztek meg a tortenetemre, amelyben a ferjem megvadolt hogy "nem vagyok jol" es ra akart kenyszeriteni hogy antidepresszansokkal kezeltessek, de utanna talalltam egy cikket, mennyiben lehet benne igazsag?
Figyelt kérdés
Aki veletlenul nem olvasta a tortenetet klikk ide emlekeztetoul
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__26..
Azota hacsak idom engedi olvasgatok a neten es talaltam egy ELKEPESZTO cikket az antidepresszansok eltitkolt mellekhatasairol, ugy gondoltam megosztom veletek is...
Vigyazzatok magatokra es az egezssegetekre foleg!
Szeretnem ha kommentalnatok, szerintetek igaz lehet ez?
2012. febr. 17. 06:52
21/22 anonim válasza:
Kedves praktizáló orvos válaszoló, a tudomány ártott is már sokat és használt is. Ezt mindig hosszabb idő távlatából lehet meglátni. És tudod, van az a kedves mondás, h a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve. Ennyi hozzáfűznivalóm van, nem több. Üdv a szellemi sötétségből. :)
22/22 anonim válasza:
Most mit mondjak, jogotok van hülyének lenni. Rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!