Emlekeztek meg a tortenetemre, amelyben a ferjem megvadolt hogy "nem vagyok jol" es ra akart kenyszeriteni hogy antidepresszansokkal kezeltessek, de utanna talalltam egy cikket, mennyiben lehet benne igazsag?
Aki veletlenul nem olvasta a tortenetet klikk ide emlekeztetoul
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__26..
Azota hacsak idom engedi olvasgatok a neten es talaltam egy ELKEPESZTO cikket az antidepresszansok eltitkolt mellekhatasairol, ugy gondoltam megosztom veletek is...
Vigyazzatok magatokra es az egezssegetekre foleg!
Szeretnem ha kommentalnatok, szerintetek igaz lehet ez?
Sajnos ez egy baromság, Szendi pedig egy sötét idióta, a beidézett tanulmányok valóságtartalmát úgy tudom érzékeltetni, hogy:
- Vizsgálat a narancslé okozta agyrákról
- Behívok 1000 embert, akiből 500 lesz a kontroll (nem iszik narancslét) és 500 a vizsgált (aki igen).
- 10 év múlva azt látom, hogy a kontrollban kettő, a vizsgált csoportban egy embernek alakult ki agyrák.
KÖVETKEZTETÉS: a narancslé jó az agyrák ellen, 50%-kal csökkentette annak előfordulását.
Gratulálok az ilyen hülyeségekhez.
Az még érdekelne hogy a kérdező családi kapcsolatok témakörbe írt zűrzavaros története igaz volt-e egyáltalán, vagy csak egy csűrcsavaros bevezető Szendihez, mert azóta semmi másról nem irkál, mint a pszichiátriai gyógyszerektől való elrettentésről.
Gratula!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!