Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Emlekeztek meg a tortenetemre,...

Emlekeztek meg a tortenetemre, amelyben a ferjem megvadolt hogy "nem vagyok jol" es ra akart kenyszeriteni hogy antidepresszansokkal kezeltessek, de utanna talalltam egy cikket, mennyiben lehet benne igazsag?

Figyelt kérdés

Aki veletlenul nem olvasta a tortenetet klikk ide emlekeztetoul

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__26..

Azota hacsak idom engedi olvasgatok a neten es talaltam egy ELKEPESZTO cikket az antidepresszansok eltitkolt mellekhatasairol, ugy gondoltam megosztom veletek is...

Vigyazzatok magatokra es az egezssegetekre foleg!

Szeretnem ha kommentalnatok, szerintetek igaz lehet ez?

[link]

2012. febr. 17. 06:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szendi csúnyán belenyúlt ezzel egy olyan témába, amiért jól megpróbálták meghurcolni. Nem ő az első, aki ellene van az antidepresszánsok széleskörű alkalmazásának. Csak itthon ő az első, aki mostanság komolyan szót emelt ellenük. Akiknek ez sérti az érdekét, azok ellene kampányolnak, és akik a gyógyszerek mindenhatóságában hisznek, azok is. Ja és azok is, akiknek egyszerűen csak nem szimpatikus a feje és/vagy a stílusa. :D
2012. febr. 17. 10:34
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos ez egy baromság, Szendi pedig egy sötét idióta, a beidézett tanulmányok valóságtartalmát úgy tudom érzékeltetni, hogy:

- Vizsgálat a narancslé okozta agyrákról

- Behívok 1000 embert, akiből 500 lesz a kontroll (nem iszik narancslét) és 500 a vizsgált (aki igen).

- 10 év múlva azt látom, hogy a kontrollban kettő, a vizsgált csoportban egy embernek alakult ki agyrák.

KÖVETKEZTETÉS: a narancslé jó az agyrák ellen, 50%-kal csökkentette annak előfordulását.

Gratulálok az ilyen hülyeségekhez.

2012. febr. 17. 17:53
 13/22 A kérdező kommentje:
Utolso es neked ebbol mi hasznod van?
2012. febr. 17. 19:32
 14/22 anonim ***** válasza:
12-es jól odamondta a tutit és büszke magára. Kell ennél nagyobb haszon neki? :DD Más kérdés, h süt róla, h fogalma sincs miről beszél.
2012. febr. 17. 19:48
 15/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, és neked mi hasznod van abból, hogy itt terjeszted Szendi hülyeségét elrettentő példaként??
2012. febr. 17. 19:51
 16/22 anonim ***** válasza:

Az még érdekelne hogy a kérdező családi kapcsolatok témakörbe írt zűrzavaros története igaz volt-e egyáltalán, vagy csak egy csűrcsavaros bevezető Szendihez, mert azóta semmi másról nem irkál, mint a pszichiátriai gyógyszerektől való elrettentésről.

Gratula!

2012. febr. 17. 19:56
 17/22 A kérdező kommentje:
Ha ti abban a helyzetben lewnnetek amiben en, biztos mindent megtennetek hogy megtudjatok az igazat pl.gyogyszerekrol, plane hogy ha azt valaki ratok kenyszeriti.Ennyi.
2012. febr. 17. 20:01
 18/22 anonim ***** válasza:
Ne szedd és akkor ki fog derülni idővel, hogy szükség lett volna-e rá. Ennyi.
2012. febr. 17. 20:19
 19/22 anonim ***** válasza:
47%
13,14: Nem tudok mit mondani, fogalmi zavaraitok sincsenek a témáról, én pedig egy praktizáló orvos vagyok, évtizedes kutatómunkával a hátam mögött, de nem téma, osszátok csak a hülyeséget, hamarabb kihal a fajtátok. Csak csináljátok csendben, és ne köpjetek a segítő kézre, ami kihúzhatna benneteket a szellemi sötétségből. Ez van.
2012. febr. 17. 20:20
 20/22 A kérdező kommentje:
Orvosok ,ti csak eszkozok vagytok a gyogyszeripar kezeben.Bebiflaztatok a tananyagot semmi tobb, en is orvostanhallgato voltam valamikor.
2012. febr. 17. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!