Emlekeztek meg a tortenetemre, amelyben a ferjem megvadolt hogy "nem vagyok jol" es ra akart kenyszeriteni hogy antidepresszansokkal kezeltessek, de utanna talalltam egy cikket, mennyiben lehet benne igazsag?
Aki veletlenul nem olvasta a tortenetet klikk ide emlekeztetoul
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__26..
Azota hacsak idom engedi olvasgatok a neten es talaltam egy ELKEPESZTO cikket az antidepresszansok eltitkolt mellekhatasairol, ugy gondoltam megosztom veletek is...
Vigyazzatok magatokra es az egezssegetekre foleg!
Szeretnem ha kommentalnatok, szerintetek igaz lehet ez?
Szendi Gáborra ne hallgasson senki! Ez a pasas a szcientológiai egyház tagja! Ők elleneznek minden pszichiátriai kezelést! A legkártékonyabb egyház,ami csak létezik! Ők még a magukra és másokra veszélyes elmebetegeket sem engednék kezelni!
Amit tudnod kell:
A depressziósoknak nincs betegség tudatuk. Ha nem kezelik,akkor egyre rosszabb lesz az állapotuk. A kezelés időtartama függ a beteg állapotától. A családunkban is volt olyan beteg,aki nem volt képes már önmagáról sem gondoskodni. Két évbe telt,mire rendbe jött!
A Te állapotodat mi nem tudjuk megítélni,ahhoz orvosra van szükség!
A második nem sok okosat irt, mert igaz, hogy Szendit nem mindig lehet egy az egyben elfogadni, de ez nem csak az ö véleménye. A legtöbb antidepresszánsnak sokkal erösebbek a mellekhatásai, mint ahogy azt a legtöbben gondolják.
Német orvosi oldalakon sok helyen irják, hogy a legtöbb ilyen gyógyszer a különféle keringési problémák mellett panikrohamokat okoznak a páciensek 10 %-nál, az önbgyilkosságra való hajlamot nagy mértékben fokozzák (mert az attól való félelmet csökkentik), ezen kivül a megszokott adagban szedve igen komoly függöséget okoz, leszokni róla sokkal nehezebb, mint bármilyen illegális kábítószerröl.
Minden mindennel osszefugg szerintem es nem rossz ha az ember tajekozodik...
Ha nem ertesz egyet velem az a te dolgod.
8-nakHa jol ertem 2 hetig szedted az antidepresszansokat es nem eszleltel javulast ,sot ellenkezoleg?
A velemenyem az hogy ezek a gyogyszerek csak a tuneteket tompitjak, szuntetik meg a legjobb esetben de nem az okokat!Az hogy kinel hogy hat azt nem lehet elore kiszamitani, aki erzekenyebb biztosan jobban megviseli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!