Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen mozgással lehet elhalvá...

Milyen mozgással lehet elhalványítani a striákat?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy eltüntetni nem lehet teljesen, de halványítani igen. Drága kenceficékre és műtétre nincs pénzem, a mozgásban jobban hiszek, de nem tudom, melyik lenne a legmegfelelőbb ellene.
2009. máj. 19. 15:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Olyannal, ahol intenziven mozgatod az egesz tested, pl tanc, aerob gyakorlatok,... Oliva olajos masszazzsal javithatsz a bortonusodon!
2009. máj. 19. 15:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom hogy ezekkel ha már kialakultak nem lehet mit kezdeni. Maguktól fognak majd halványodni de tenni ellene nem tudsz semmit. Ha lenne pénzed akkor sem lennél előrébb mert nincs olyan műtét ami eltüntetné, a kenceficékkel pedig inkább csak megelőzni lehet őket(többé-kevésbé). A mozgás persze jó ötlet, egészségesebb, fittebb leszel tőle a de a csíkokra nem hinném hogy hatással lesz sajnos.:( Ezt azért mondom mert nekem is van belőle bőven (hasamon, mellemen, csípőmön), sportolok, egészségesen élek, de mégis ez van.
2009. máj. 19. 16:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy teljesen nem lehet eltüntetni, de ezt írtam is, tehát erre felesleges volt válaszolni, mindenesetre köszönöm. Több helyen is olvastam, hogy mozgással a leghatékonyabb az elhalványításuk, csak éppen azt nem írták, milyen mozgás. Az érdekelne, hogy Neked mióta van és mennyi idő alatt kezd el halványulni csakúgy.. ugyanis már más is mondta, hogy egy idő után magától halványodni fog, viszont nekem 1,5 éve semmi sem változott.
2009. máj. 19. 22:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem halvanyodik, a tesom 8 eve szult es neki ugyanolyan csunya, egy kicsit sem halvanyodott.

Ha picit visszahizol a borodbe,akkor valoszinu kevesbe latszik, de aki megtartja az alakjat,azon szerintem maga csak az ido nem segit.

2009. máj. 20. 10:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy felesleges lett volna a válaszom, mert nem ismételtem meg amit írtál, hanem azt írtam hogy szerintem a sporttal nem fogsz tudni segíteni rajta. Nekem úgy kb 12-13 éves korom óta vannak, amikor hirtelen megnőttek a melleim, kigömbölyödött a csípőm, ott a bőr sajnos kirepedezett. A hasamon pedig a terhességem miatt van pár.
2009. máj. 20. 16:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy a bejegyzésed volt felesleges, hanem az eltüntetéses megjegyzésed :). Viszont anyukámnak is volt, neki el is múltak csak úgy. Az egészben az az érdekes, hogy van, aki azt mondja, soha nem múlik el, aztán, még halványodni sem halványodik, majd a következő ember arról számol be, hogy ettől és ettől elmúlik. Már rengeteg helyen érdeklődtem, szóval elég különféle válaszok születtek. Ebből kiindulva azt hiszem ez egyéntől függ, viszont azt nevetségesnek tartom, hogy az orvosok nem foglalkoznak, elküldenek kozmetikushoz és ennyi. Ha van olyan ember, akinek halványodik, akkor csak lehet tenni ellene. Hm..
2009. máj. 20. 21:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Az orvosok azért küldenek el a problémával mert TÉNYLEG nincsen rá gyógymód, és ez amúgy is esztétikai probléma, nem orvosi. Igazából a genetikán áll vagy bukik a dolog. Aki hajlamos rá, az próbálkozhat bármivel, nem fognak (vagy csak nagyon kicsit) elhalványodni, együtt kell élni vele. Van akinek viszont ki sem alakul, vagy ha igen néhány éven belül alig látható. Sok mindennel próbálkoznak, krémekkel, olajokkal, masszázsokkal, de áttötő sikert eddig még semmi nem hozott. Sajnos.
2009. máj. 23. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!