Sok evéssel de mozgással lehet fogyni?
Mármint gondolom lehet, de mennyi idő alatt kb mennyit?
15/L vagyok, 172cm, 68kg. És rengeteg csokit eszek meg úgy amúgy is mindent. :\ És arra gondoltam, hogyha naponta, másnaponta elemegyek futni napi egyszer/kétszer kb 20percet, akkor fogyhatok csokik mellett is, nem?:D
Hát fog csökkenni a súlyod, mivel ugyanannyit eszel, de fogsz mozogni(amit eddig nem tettél). Szerintem mindenféleképpen lesz látható változás. Sok sikert hozzá!
16/F
A lényeg, hogy többet mozogj le, mint amennyit beviszel kalóriát. Két naponta 20 perc futás nem lesz elég - ez biztos.
Amúgy meg attól is függ, hogy mennyire gyors az anyagcseréd. Ha eddig csak ettél és ültél otthon valószínűleg lassú, így hízásra hajlamos vagy jelenleg is. A cél: kalóriamegvonásos diéta és rengeteg mozgás. Ebbe a csoki nem nagyon fér bele, mert a benne lévő cukor nem komplex szénhidrát, így gyorsan lerakódik. Még akkor se ehetsz csokit, ha más szénhidrátból (Pl rizs) elhagyod azt a kalóriamennyiséget. Sajnos ez van. A cukor nem fogyókúrás kaja :)
Nekem lassú az anyagcserém és majdnem minden nap eszem valami hülyeséget plusz még bőségesen is étkezek.
Sportoltam vagy egy éve és akkor vagy 4 hónap alatt lement 5 kg (nem tudom hogy sac/kb hány hónap volt mert ritkán mérem a súlyom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!