Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sok evéssel de mozgással...

Sok evéssel de mozgással lehet fogyni?

Figyelt kérdés

Mármint gondolom lehet, de mennyi idő alatt kb mennyit?

15/L vagyok, 172cm, 68kg. És rengeteg csokit eszek meg úgy amúgy is mindent. :\ És arra gondoltam, hogyha naponta, másnaponta elemegyek futni napi egyszer/kétszer kb 20percet, akkor fogyhatok csokik mellett is, nem?:D

2011. ápr. 16. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:
háát a csokit azért vedd vissza kicsit :D ne falj be egy táblát hanem mondjuk egy csíkot,meg ne igyál cukros üdiőket ugy már esetleg:D
2011. ápr. 16. 19:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát fog csökkenni a súlyod, mivel ugyanannyit eszel, de fogsz mozogni(amit eddig nem tettél). Szerintem mindenféleképpen lesz látható változás. Sok sikert hozzá!

16/F

2011. ápr. 16. 20:07
 3/7 anonim válasza:
szija nekem erre soha nem volt gondom mindig nagyon sokat ettem, most is :) de télleg annyit hogy mindenki csak néz hogy hova fél el. és így is vékony vagyok, de sokat mozgok naponta nagyon sokat sétálok messze van a buszmeg a sulitól általában sietni kell szal gyorsan megyünk akkor 4-5 évet rendszeresen futottam kézilabdáztam.úgyhogy szerintem lehet sőt ha kajával fogyni akarsz azzal nem érsz el olyna eredményeket ami maradandó. hajrá sok sikert!
2011. ápr. 16. 22:30
 4/7 anonim válasza:
előző vok am 16/L vok
2011. ápr. 16. 22:32
 5/7 anonim ***** válasza:
majd ha naponta, másfél naponta eszel egy csokit...
2011. ápr. 18. 15:34
 6/7 anonim ***** válasza:

A lényeg, hogy többet mozogj le, mint amennyit beviszel kalóriát. Két naponta 20 perc futás nem lesz elég - ez biztos.

Amúgy meg attól is függ, hogy mennyire gyors az anyagcseréd. Ha eddig csak ettél és ültél otthon valószínűleg lassú, így hízásra hajlamos vagy jelenleg is. A cél: kalóriamegvonásos diéta és rengeteg mozgás. Ebbe a csoki nem nagyon fér bele, mert a benne lévő cukor nem komplex szénhidrát, így gyorsan lerakódik. Még akkor se ehetsz csokit, ha más szénhidrátból (Pl rizs) elhagyod azt a kalóriamennyiséget. Sajnos ez van. A cukor nem fogyókúrás kaja :)

2011. ápr. 18. 16:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem lassú az anyagcserém és majdnem minden nap eszem valami hülyeséget plusz még bőségesen is étkezek.

Sportoltam vagy egy éve és akkor vagy 4 hónap alatt lement 5 kg (nem tudom hogy sac/kb hány hónap volt mert ritkán mérem a súlyom).

2011. ápr. 18. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!